Vein passib moosikeeduks suurepäraselt, nagu ka viigimari sinepiks, andsid Nõmme turu hoidisekonkursi võitjad hoidisefännidele inspiratsiooni. Oktoober on viimane aeg, et küpsed viljad aiast ja turult talveks moosiriiulile sättida.
Tellijale
NÄDALA RETSEPTID ⟩ Viimane aeg suvi purki panna
Alkoholi võib võtta ka kui vedelat maitseainet toidule. Umbes nii sõnas aastate eest üks Eesti kokandustaeva tähti Dimitri Demjanov, kui kõneles selle pruukimisest toidu kõrval ja sees. Sama tõde kehtib köögis ka moosi puhul, selgus tänavusel Nõmme turu hoidisekonkursil, kus nii magusate kui ka soolaste võiduhoidiste autorid tunnistavad, et pisut veini ja/või piisk veel kangemat kraami teeb nende maitsele ainult head.