UUS REAALSUS? Kaupluse külastaja üritas kärutäie toidukaubaga põgeneda

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tühjad taskud ja tühjad peod sunnivad inimesi vargile.

Möödunud nädalal üritati kauplustest varastada kõikjal Eestis. Kui ligi 10-euroseid vargusi tuli ette pea iga päev, siis nädalavahetusel üritati varastada terve kärutäis kaupa. Lisaks leidsid aset suuremad vargusjuhtumid Tartus ja Võrus, kuid pikanäpumehed tegutsesid ka Kohtla-Järvel, Viljandis, Türil ja Maardus.

Paanikahäirele reageerinud G4Si patrullekipaaž aitas kinni pidada isiku, kes püüdis varastada kaupa maksumusega 134 eurot ja 90 senti. Nimelt pani ta ostukäru toidukaupa täis ja üritas sellega kauplusest põgeneda.

«Ka Tartus üritati varastada suures koguses toidukaupa. Seal pani mees seljakotti enam kui 36 euro väärtuses asju. Lisaks muutus mees kinnipidamisel agressiivseks ja turvatöötaja pidi kasutama käeraudu,» tõi G4Si kommunikatsioonijuht Maxim Tuul veel ühe näite.

Võrus pidi patrull varast lausa taga ajama. Nimelt varastas mees musta värvi jope ja põgenes kauplusest, kuid patrullil õnnestus varas veidi eemal lasteaia ülekäiguraja juures tabada.

Suure potentsiaalse kahjuga varguskatse toimus veel ka Türil, kus üritati varastada alkoholi väärtuses 42 eurot ja 90 senti. Patrull pidas varga kinni ja kaup tagastati kauplusele rikkumata kujul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles