/nginx/o/2023/10/13/15652396t1hb055.jpg)
Leebe maitse teeb kõrvitsast universaalse sügisvilja, mis passib ühtmoodi hästi soolaseks ja magusaks. Eksootiliste maitsete maailma asjatundja Juta Raudnask jagab nõu, kuidas kõrvitsat köögis vürtsidega särama ergutada.
Leebe maitse teeb kõrvitsast universaalse sügisvilja, mis passib ühtmoodi hästi soolaseks ja magusaks. Eksootiliste maitsete maailma asjatundja Juta Raudnask jagab nõu, kuidas kõrvitsat köögis vürtsidega särama ergutada.
Kõrvitsal on pidu, sest kõrvits saab end praegu näidata kõige parematest külgedest ükskõik millises peokülalistele keedetud suures pajatäies sügissupis või magusas küpsetises. Kodudes, kus kõrvitsast lugu peetakse, saab maailma suurim mari – jah, botaaniliselt on kõrvits just mari – hooaja tipul ka jõuluks marineeritud, saiatainasse segatud ja praelisandiks küpsetatud.