GALERII Balti Jaama turul sai mekkida üle 30 erineva rahvusköögi parimaid palasid

Kodu.postimees.ee
Copy

Möödunud laupäeval toimus Balti Jaama turul rahvusvahelise toidu päev. Üritusel oli võimalik proovida ligi 30 riigi kööke, saada osa paljudest kultuuridest ja osaleda töötubades.

Balti Jaama turu tegevjuhi Sander Hage arvates oli toimunud sündmus eriti hea võimalus avastada veel avastamata riikide maitseid. «Balti Jaama Turul saavad iga päev kokku mitmete rahvuste ja kultuuride esindajad. Kindlasti on kujunenud välja populaarsed ja inimeste seas eriti armastatud kohad, aga usun, et laupäeval avastasid mitmed endale ka mõne uue lemmiku.»

Turul oli võimalik degusteerida mitmekülgseid roogasid alustades temperamentsete itaallaste legendaarsest tiramisust ning lõpetades grusiinlaste hatšapuri ja Usbeki pilafiga.

Samuti oli turu külalistel võimalik osaleda põnevates töötubades, kus sai proovida kätt Hiina pelmeenide ja Boba mullitee valmistamisel. Lisaks sai vaadelda Gruusia šašlõki grillimist, nuudlite valmistamise etendust ning uudistada tuliste türklaste, mehhiklaste ja paljude teiste rahvuste pop-up'e.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles