KASUTA VÕIMALUST Eesti arendaja annab kõigile uutele kodudele 5-aastase garantii

Kodu.postimees.ee
Copy
Tiskreoja elurajoon.
Tiskreoja elurajoon. Foto: Invego

Eesti kinnisvaraarendaja annab alates oktoobrist iga uue koduostu tehinguga kaasa viie aasta pikkuse ehitusgarantii.

«Otsus anda edaspidi kõigile kodudele viie aasta pikkune garantii loob uue standardi. Seadus nõuab kaks aastat, me oleme seni pakkunud kolm, aga meie kodud on rohkem väärt,» kommenteeris Kristjan-Thor Vähi, kelle sõnul väljendab turu pikim garantiiaeg ennekõike enesekindlust, veendumust nii enda kui partnerite töö kõrgesse kvaliteeti.

«Kui aus olla, siis see otsus ei olnud raske. Kui korralikud autotootjad suudavad anda viie aasta pikkuse garantii, siis miks ei peaks seda suutma korralik kinnisvara arendaja,» selgitab Vähi.

Koduostja jaoks tagab viis aastat pikk garantii pikaks ajaks meelerahu kui mõni probleem ka tekib, siis Invego selle lahendab. «Kuulasime oma kliente ja hakkasime esmalt pikendatud garantiid pakkuma lisatasu eest. Nüüd otsustasime, et aeg on küps tõsta latt kõrgemale ja muuta viie aasta pikkune garantii uueks standardiks,» rääkis Kristjan-Thor Vähi.

«See on meie kindel ja püsiv lubadus, mitte lühiajaline turundustrikk või kampaaniapakkumine. Meie turundustegevus jätkub tavalisel moel, aga viieaastane garantii on kampaaniate ülene lubadus, mis nüüdsest kehtib kõigile uutele kodudele ja alati,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles