NÄDALA RESTORAN Namaste Indias juba vürtsisohki ei tehta

Ralf Sauter
, ajakirjanik
Copy
Rasvane part on eriti hea magushapus apelsinikastmes. FOTO: Greta Sauter
Rasvane part on eriti hea magushapus apelsinikastmes. FOTO: Greta Sauter Foto: Greta Sauter

Keilas elavate Aasia toidu fännide jaoks on viimased paar aastat olnud eriliselt rõõmustavad. Alles hiljuti avati Keila servas väike ja romantiline Tai söögikoht Õhetav Naeratus, nüüd on Keila keskel võimalik eksootilist kehakinnitust leida veel Namaste Indias, mis avas uksed Keila kesklinnas.

Vürtsikate toitude armastajad juba teavad seda lugu. Kuulake mind ära: kui tihti oleme pidanud norgus näoga lahkuma mõnest Aasia söögikohast nagu kõrvakiilu saanud lapsed, sest menüüs oli tellitud roa kõrvale trükitud terve rida ähvardavaid punaseid piprakaunu, aga lauale toodud toit osutus sama vürtsikaks kui banaan?

Küllap julgem restoranikülastaja hakkab sellise vürtsipettuse peale kohe sööma hakates valjusti kaebama, mina olen jälle nende seas, kes kugistab lahjaks osutunud roa lihtsalt ära ja lahkub vaikides… Aga pettumuse maik ei taha maitsemeeltest kuidagi kaduda, kui sind on õrritatud kolme piprakauna lubadusega.

Keilas elavate Aasia toidu fännide jaoks on viimased paar aastat olnud eriliselt rõõmustavad. Alles hiljuti avati Keila servas väike ja romantiline Tai söögikoht Õhetav Naeratus, nüüd on Keila keskel võimalik eksootilist kehakinnitust leida veel Namaste Indias, mis avas uksed Keila kesklinnas. Namaste India võib juhuslikel möödakäijatel isegi märkamata jääda, sest restoran asub juhtumisi samas hoones, kus ma viimati juuksuris käisin, ning selle olemasolust annab märku vaid tänavale tõstetud tahvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles