Koriluse avastanud mees: 50 protsenti oma toidust korjan tänavalt!

Kodu.postimees.ee
Copy
Christian Amys.
Christian Amys. Foto: Christian Amys / SWNS / Scanpix

Korilus võib meile siin Eestis tunduda iseenesestmõistetava tegevusena, kuid mida lääne poole minna, seda haruldasemaks see muutub. Inglismaal elav mees on viinud koriluse aga hoopis uuele tasemele ning toitub suuresti sellest, mis tänavatel ja parkides looduslikult kasvab.

41-aastane Christian Amys alustas korilusega pandeemia ajal ning on kõik vajalikud teadmised iseseisvalt omandanud. Mehe toidulaud koosneb tänaseks Brightoni linnast nopitud taimedest, seentest ja mereandidest, ülejäänud ostab ta turult. Christiani hinnangul säästab ta sedasi 50 naela nädalas ja kulutab toidule kõigest 5-10 naela nädalas. 

Tänavakivide vahelt välja pressivad taimed võivad täiesti söögikõlbulikud olla. Christian hoiatab aga, et ei tasu korjata neid seeni ja taimi, mis on autoteedele väga lähedal.
Tänavakivide vahelt välja pressivad taimed võivad täiesti söögikõlbulikud olla. Christian hoiatab aga, et ei tasu korjata neid seeni ja taimi, mis on autoteedele väga lähedal. Foto: Tony Kershaw / SWNS / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles