KASUTA VÕIMALUST IKEA ehib su töökoha tasuta jõulusärasse!

Kodu.postimees.ee
Copy
Osale IKEA sisekujundusprojektis ja võida pühadeks tasuta töökoha ümberkujundamine.
Osale IKEA sisekujundusprojektis ja võida pühadeks tasuta töökoha ümberkujundamine. Foto: Ikea

Soovid, et sinu töökohas valitseks pühade ajal tore jõulumeeleolu? IKEA kutsub inimesi osalema «Ehi oma töökoht IKEA abiga jõulusärasse» kampaanias, mille võitjate tööruumid kaunistab tasuta IKEA ärikliendiosakond.

Soovid näiteks klassiruumi, arstikabinetti, kohvikut, töötajate puhketuba või muud äripinda eelseisvateks pühadeks hubasemaks muuta? Esita avaldus 5. novembriks. Jõulusärasse ehitakse kokku 3 äripinda.

Kodune tunne, mis kandub ka kontoriruumidesse

IKEA ärikliendiosakonna juhi sõnul ei vasta kõledavõitu ja ametlikud kontoriruumid enam töötajate ootustele. Kui mõni aeg tagasi ei olnud esteetilisus ja hubasus kontorikeskkonnas nii olulised, siis nüüd on see muutumas.

«Inimeste ootused töökohtadele on muutumas. Eriti nüüd, kui paljudel on võimalik kodust töötada ja hubasust hinnatakse üha rohkem. Tulevikus meenutavad paljud kontorid meie kodusid. Tööandjad püüavad luua üha enam just selliseid töökeskkondi, mis lisaks efektiisusele ja keskendumisvõime parandamisele mõjutaksid positiivselt ka töötajate stressitaset ja julgustaksid omavahelist suhtlust,» ütles IKEA ärikliendiosakonna juht Kärilin Kuhlap.

Samuti on Kuhlap märganud, et üha rohkem soovitakse luua töökohtadesse puhkenurki või kontoriruumidesse väikseid hubaseid ja mugavaid koosolekukohti. Selline keskkond julgustab tema sõnul vabamat suhtlust ja loob samal ajal ühtekuuluvustunnet.

Nii nagu kaunistatakse pühade ja pidustuste ajal kodusid, võiks see olla ka tööruumides, muutes seda kodusemaks ja tõstes töötajate meeleolu. Jõuluaja lähenedes kaunistab IKEA B2B sisekujundajate meeskond tasuta ära kolm äripinda. Sisekujundusspetsialistid näitavad, kuidas kontorikeskkonda muuta hubasemaks, tegemata suuri ümberehitusi ja vahetamata välja mööblit ning kasutades selleks dekoratiivesemeid, valgustust ja tekstiile.

Kandideerimine on avatud kuni 5. novembrini SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles