LÕPUKS OMETI McDonald's toob Eestis turule kauaoodatud lemmiku

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Burgerirestoran toob Eestisse lõpuks ometi turule kauaoodatud McCrispy® kanaburgeri. 

Norstati ja restoraniketi McDonald’s korraldatud maitseeelistuste uuringu põhjal eelistavad Baltikumis elavad inimesed toidumenüüs kanaliha 60 protsenti. Sellele tuginedes laiendas ka juhtiv restoranikett oma menüüd ning alates 25. oktoobrist on restoranides saadaval uus McCrispy® kanafilee hamburger.

«Tahame McDonald’s restorani külastajatele pakkuda alati uusi ja erakordseid maitseelamusi, mistõttu töötame järjepidevalt menüü laiendamise nimel. Oleme põnevil, et nüüdsest on kogu Baltikumi restoranide menüüs saadaval maailmakuulus kanaburger McCrispy®,» ütles Vladimir Janevski, McDonald’s Baltikumi tegevdirektor.

«Maailmakuulus McCrispy® burger on märkimisväärne lisandus meie menüüsse, see täiendab meie juba valikus olevaid ja armastatud tooteid nagu McChicken™ burgerit, Chicken McNuggets™ kanaampse, McWrap™ vrappi ja teisi kanaroogi. Kuna uuringust selgus, et eestlased eelistavad kanaliha selle maitse ja kõrbeduse pärast, siis pole kahtlustki, et McCrispy® burgerist saab turu kõige krõbedam kanaburger,» lisas Janevski.

McDonald's McCrispy® burgeri retseptis on kasutatud vaid kõige kvaliteetsemaid tooraineid. See sisaldab krõbedas kattes kanafileed, tomativiilu, värsket salatit ja kreemjat mee-sinepikastet. Burger on saadaval kõigis Baltikumi McDonald's restoranides alates 25. oktoobrist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles