:format(webp)/nginx/o/2023/10/31/15689488t1hf5ff.jpg)
Eesti kultuuriruumis tugevalt kanda kinnitanud lõunaeuroopaliku pasta valmistamise juures tehakse tihti üks suur-suur viga.
Eesti kultuuriruumis tugevalt kanda kinnitanud lõunaeuroopaliku pasta valmistamise juures tehakse tihti üks suur-suur viga.
Käsitööpasta tootja Seggiano esindaja Peri Eagleton selgitab, et paljud teevad saatusliku vea juba enne pasta vette kallamist. Eksperdi sõnul keedavad kodukokad pastat tihti liiga väheses vees. «See on väga levinud viga. Liiga vähese vee kasutamine pasta keetmiseks võib kaasa tuua katastroofilisi tagajärgi, kuna pastast eraldub keeduvette tärklist. Kui vett on liiga vähe, muutub tärklisega küllastunud vesi liimjaks ja kleebib pasta kokku,» jagas ta ettevõtte nimel õpetussõnu.