LAHEKALDA KASVAB Maarjamäe kõrgendikule kerkib tuleva aasta suveks merevaatega kortermaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Lahekalda kvartal.
Lahekalda kvartal. Foto: Märt Lillesiim

Merko jätkab Kadrioru ja Pirita vahel Maarjamäe looduskaunil kõrgendikul Lahekalda elukvartali ehitamist. Järgmisena valmib Paekalda 21 eluhoone, mille 54 korterit on nüüd müügis.

Aadressil Paekalda 21 valmib 2024. aasta suvel kaheksakorruseline A-energiaklassiga hoone, mille akendest avanevad vaated sillerdavale merele ja aastaajale vastavalt maskeerunud loodusele. Lahekalda elukvartalis järgmisena valmivates uutes kodudes on üks kuni neli tuba ja korterite suurused jäävad vahemikku 36–124 ruutmeetrit.

«Lahekalda kvartal on koduks juba ligi 350 perele. Jätkame ka tänases turusituatsioonis plaanipäraselt järgmise etapi ehitusega, et tagada kvartali terviklik areng ja pakkuda inimestele paremat elukeskkonda,» kommenteeris Merko Ehitus Eesti kinnisvaraarenduse valdkonna juht Jaan Mäe.

Paekalda 21 ja selle kõrval järgmisena valmiva Paekalda 19 hoone arhitektuurse lahenduse on loonud Arhitektuuribüroo PLUSS arhitektid. Merko rajab majade ümber haljastatud puhkealad, mis sobivad nii täiskasvanutele kui ka lastele, ning paigaldab mõlema hoone katusele päikesepaneelid.

Lahekalda arendusprojekti kogumahus valmib kokku ligi veerandsada uut korterelamut enam kui tuhande korteriga. Merko soov on pakkuda terviklikku ja turvalist elukeskkonda, mis hingab ühes rütmis kvartali elanike ja loodusega. 

Lahekalda elukvartalis müügil olevate korterite hindade ja plaanidega saab tutvuda SIIN. Kohe sissekolimiseks on valmis korterid Paekalda 23/1 ja Paekalda 23/2 hoonetes, millele kehtivad uue maja korterite müügi alguse puhul kuni novembri lõpuni eripakkumised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles