ISELOOMUGA SEINAPABER Kiirelt tulevad trendid Eesti tapeeti ei dikteeri

Kodu.postimees.ee
Copy
Baubauwall tapeedid.
Baubauwall tapeedid. Foto: Baubauwall

Eestlased ikka oskavad! Eestis tapeetide disainimise ja tootmise taastanud Baubauwall esitleb juba teist autorikollektsiooni «Ateljee», mille kordumatult tabava mustriga tapeedid ei allu ühelegi trendile.

Tapeedid on inspireeritud Põhjamaa looduse tekstuuridest, viie aastaaja värvidest ja arhitektuursetest joontest. «Ateljee» pilttapeedid ja elegantsed kordusmustriga tapeedid põimivad mänglevalt geomeetria ja detailid metsadest lilleaasadeni.

«Need on tapeedid, mille seltsis on hea olla ja mida ei dikteeri kiirelt tulevad ja minevad trendid. Mis absoluutselt ei tähenda, et tapeedid oleksid igavad! Kollektsioonis domineerib rahulik värvigamma, geomeetrilised vormid ja tekstuurid, mis annavad seintele just iseloomu,» kommenteeris Baubauwalli äriarendusjuht Anna-Kai Tõrs.

«Ateljee» kollektsiooni fliistapeedid sobivad nii avaliku ruumi kui ka kodu interjööri. Tapeedidisainid ühilduvad moodsas võtmes põhjamaise interjööri kui ka vintage-stiilis sisustusega. Kusjuures see kollektsioon on loodud nii, et isegi sama ruumi seintele oleks võimalik panna omavahel sobivad tapeete.

Kollektsiooni autor on tapeedidisainer Triinu Silla, kelle detailirohke käekiri maalis mustrid tapeedilõuenditele.

Baubauwall pakub nutika IT-lahenduse kaudu valitavaid ja täpselt soovitud seina mõõtu lõigatud tapeete, mis trükitakse keskkonnasõbralikule fliistapeedi materjalile. Tootmisjäägid on minimaalsed ja trükiks kasutatakse sertifitseerituid mittemürgiseid värve. Tapeedid trükitakse Tallinnas ja uue tapeedi saab tellija kätte nädalaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles