TRENDITUULED SOSISTAVAD Tikkurila 2024. aasta värv on neutraalne, kuid värviline

Kodu.postimees.ee
Copy
Tikkurila aasta värvi kollektsioon Color Now 2024 on loodud
koostöös Rootsi sisekujundaja Marie Olsson Nylanderiga.
Tikkurila aasta värvi kollektsioon Color Now 2024 on loodud koostöös Rootsi sisekujundaja Marie Olsson Nylanderiga. Foto: Tikkurila

PPG Tikkurila kuulutas täna välja aasta värvi ja kollektsiooni Color Now 2024.

Tikkurila aasta värv 2024 on «Nude in Nizza» - virsikutoon, mis kiirgab soojust. Värvikollektsiooni kujundas tunnustatud Rootsi sisekujundaja Marie Olsson Nylander.

«Soojade värvitoonide kasutamine on endiselt trendikas ja see jätkub ka tulevikus,» ütleb PPG Tikkurila kaubamärgi värvikategooria juht Irina Hanhisalo. Pehmed ja kutsuvad värvid, mis muudavad ruumi rahulikuks ja hubaseks, on kergesti kombineeritavad erinevate materjalide ja stiilidega. «Nude in Nizza» on neutraalne, kuid värviline toon. See värvitoon väljendab armastust, lahkust ja mängulisust.

Tikkurila 2024. aasta värv «Nude in Nizza».
Tikkurila 2024. aasta värv «Nude in Nizza». Foto: Tikkurila

2024. aasta värvikollektsiooni loomisel oli Marie Olsson Nylanderi eesmärk üllatada ja inspireerida inimesi nägema värvitoone uuest vaatenurgast. Koos aasta värviga on kollektsioonis 14 täiesti uut maalähedast värvitooni​. Kollektsioon koosneb heledatest, õrnadest toonidest ja tumedatest aktsentidest. ​Värve saab kasutada nii suurtel pindadel kui ka detailidena. Üllatavad ja eklektilised kontrastid muudavad värvitoonide nimed meeldejäävaks ja lõbusaks.

Tikkurila 2024. aasta värv «Nude in Nizza».
Tikkurila 2024. aasta värv «Nude in Nizza». Foto: Tikkurila

«Nagu me teame, tundub intuitsioon müstiline – ometi on see meie võimsaim tööriist. Meie aju ja meie sisetunne teevad koostööd, et ligi pääseda kõikidele meie mälestustele, vajadustele ning varem õpitud ja kogetud asjadele,» selgitab Hanhisalo. «Intuitiivselt otsustamine on vaba normidest, ootustest ja hinnangutest. See on sinu tõeline, ehtne mina.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles