Tellijale
See on parim viis krõbeda peekoni valmistamiseks!
![Toores peekon. Pilt on illustreeriv.](http://f7.pmo.ee/9xCPzm9zfyCUOl2bpHKyjwOnD0k=/1442x0/filters:focal(296x154:652x482):format(webp)/nginx/o/2023/11/13/15717504t1h92f1.jpg)
Krõbedaks praetud peekon on ilmselt üks maitsvamaid asju neile, kes söövad liha. Kuid kuidas seda kõige paremini teha?
Peekoni praadimine on üsna räpane tegevus. Rasvapritsmed lendavad vasakule-paremale ning riidedki võivad kokku saada. Eriti hull, kui rasva pritsmed langevad nahale! Õnneks polegi peekoni krõbedaks tegemiseks panni vaja. Piisab ahjust ja ahjuplaadist, millega valmib alati ideaalselt krõbe peekon.
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.