Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RESTORAN Isepäine köögikunst vanalinna serval

Copy
Ühtaegu elegantne ja õdus söögituba õhtuhämaruses. FOTO: Britt Rosen
Ühtaegu elegantne ja õdus söögituba õhtuhämaruses. FOTO: Britt Rosen Foto: Britt Rosen

Kui tahate endale lubada midagi head, seadke sammud Âmesse, kus kohtuvad põhjamaine kargus ja hullutavalt hea köögikunst.

See on lihtsalt jumalik. Röstitud lillkapsasteik Marrakeshi moodi: krõbedaks röstitud kooriku ja siidiseks küpsenud viljalihaga, maitsestatud kuulsa Maroko ras el hanout vürtsiseguga, kaaslaseks datlid, röstitud mandlid ja vahune lillkapsapüree. Toitev, leebelt idamaise maitsevärviga. Tuttavast lillkapsast millegi nii hõrgu väljavõlumisega kaotab liha söömine igasuguse mõtte.

Oleme Tallinna vanalinna serval Nunne butiikhotellis, kus õhtuvalguses peidab end üks pealinna kiidetumaid uusrestorane Âme, prantsuse keeles hing. Täiesti uus hingamine, vanalinnas vähemalt.

Tagasi üles