PILDID Harv võimalus! Kadrioru pargi serval on müüa koduostja unistus

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Kadrioru pargi ja Lauluväljaku vahetus läheduses on müüki tulnud unistuste perekodu.

1955. aastal ehitatud eramu on privaatse asukoha, avara sisehoovi ning mitmepalgelise eeshooviga. 1116-ruutmeetrisel kinnistul asuv kodu on müügis 1 099 000 euroga.

Foto: KV.EE

Erakordse asukohaga eramu läbis suurema uuenduskuuri 1998. aastal, mil see tollal saadaval olnud materjalidega uuele elule turgutati. Eramu kõigi korruste netopind on kokku 333,0 ruutmeetrit.

Foto: KV.EE

Imetabase perekodu esimesel korrusel on esik-trepihall, kaminaga elutuba, köök-söögituba, hoiuruum ja tehnoruum. Korrus ülevalpool on kolm magamistuba ning WC-ga duširuum. Kõige suurem magamistuba tuleb isikliku vannitoa ja garderoobiga. 

Foto: KV.EE

Teiselt korruselt pääseb keerdtreppi mööda ärklituppa, mille põrandaid katab kork. Keldrikorrusel asuvad kahele autole mõeldud garaaž, esik-garderoob, trepihall, WC, katlaruum, kaminaruum, duširuum soome sauna ja aurusaunaga. Maja esialgne sisekujundus, mida on vähesel määral aja jooksul uuendatud, on sisearhitekti käe all valminud.

Foto: KV.EE

Kui arvad, et oled leidnud sobiva pesitsuspaiga endale ja perele, uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist KV.EE veidi lisaks!

Copy
Tagasi üles