Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

UNUSTA ÄRA Meister avaldab koha, kus ei tohiks šokolaadi hoida

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Soome šokolaadimeister avaldab koha, kus ei tohiks mitte mingil juhul šokolaadi hoida. Vastasel juhul jääd maitseelamusest ilma.

Detsember on šokolaadimeistrite jaoks kiire aeg, sest kaunid käsitsi valmistatud šokolaadikommid peavad õigeaegselt jõulukotti jõudma. Soome šokolaadimeister Mikko Jolkkonen rääkis Huomenta Suomenile antud intervjuus, et imekauneid ning -maitsvaid komme ei tohiks liiga kauaks kappi seisma jätta.

«Neli nädalat toatemperatuuril on selline optimaalne säilivusaeg selliste värskete käsitsi valminud maiuste korral,» ütleb Jolkkonen.

Märksõnad

Tagasi üles