Tellijale
Ära viska minema! Parmesani koorikust saab valmistada õhulise juustuampsu
![Pilt on illustreeriv.](http://f10.pmo.ee/kNW8S96_OMaCMKWnehK5OHXYIa4=/1442x0/filters:focal(247x411:706x601):format(webp)/nginx/o/2023/11/28/15748234t1h6966.jpg)
Sotsiaalmeedias kogub tuure uus toidutrend, mis kasutab ära reeglina prügikasti lendava parmesani juustu kõva kooriku.
Kalli ja maitsva juustu koorik on söödav, kuid töötlemata kujul jääbki seda närima. Paljud teavad, et kooriku tükid saab visata näiteks kastmesse, et see sulaks ja annaks kastmele mõnusa maitse, kuid nüüd õpetatakse inimestele hoopis teistsugust trikki.
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.