ANNA OMA HÄÄL Wolt tunnustab parimaid restorane ning vajab selleks sinu abi!

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Sander Ilvest/Postimees Grupp

Kullerfirma Wolt tunnustab ka sel aastal parimaid Eesti restorane. Kohalikke restorane tutvustatakse üheksas erinevas kategoorias ning tänasest, 29. novembrist, kutsutakse kõiki oma lemmikute poolt hääletama.

Nominendid Wolt Restoranide Auhinnad tiitlile on esitanud muljetavaldav žürii, kuhu kuuluvad restorani Mere38 peakokk Joonas Koppel, ajakirjanik Marko Reikop, koomik Sander Õigus, toidublogijad Valeriya Boltneva (@tastyineesti) ja Bärebl Moros (@b2rbelmoros) ja MasterChefi saate esimese hooaja võitja Jana Guzanova.

«Soovime tunnustada ning esile tõsta neid toidukohti, kes on pakkunud Eesti inimestele toiduelamusi ja teinud selleks erakordseid pingutusi,» avaldas Wolti Baltikumi juht Mantas Lomsargis.

«Lisaks tugeva ja mitmekülgse žürii hinnangutele väärtustame kõrgelt ka klientide arvamust – seetõttu kutsume kõiki üles parimaid restorane märkama ning oma lemmikule häält andma.»

27. novembrist saavad kõik anda hääli üheksas erinevas kategoorias, kuhu žürii on välja pakkunud 10 restorani. Kategooriad, milles restoranid võistlevad, on seinast-seina, seega saab anda oma hääle näiteks lemmiku hommikueine, magusa ampsu või taskukohase eine eest. Esindatud on nii taimetoidu, uue tulija, patueine kui ka pererestorani kategooriad. Samuti on gurmaanide rõõmuks loodud erilise elamuse ning maailma maitse kategooria.

Žürii liige ning menuka MasterChefi saate esimese hooaja võitja Jana Guzanova tunnistab, et kokandushuvilisena valdavad teda toidu kojutellimisega kahetised tunded: «Mõistetavalt tänapäevase elutempo juures ei ole alati võimalik endale teha algusest lõpuni aeganõudvaid toite, seega on Wolti teenus hädavajalik päevadel, kus lihtsalt ei ole aega ega jaksu. Teisest küljest aga tean, et igasugune transport ei mõju alati toidule ja selle presentatsioonile eriti hästi ning ilmselt igal kokal, kes oma toitu kaasamüügiks pakendab, võib tekkida hirm, et tema loomingut mõistetakse valesti.»

Parimate restoranide poolt on võimalik hääletada vahemikus 29. novembrer kuni 31 detsember. Hääli saab anda SIIN. Võitja kuulutatakse välja jaanuari esimesel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles