/nginx/o/2023/12/01/15755164t1h1d6b.jpg)
Neil, kes usuvad päkapikke ja jõuluvana, on elu rõõmsam ja helgem. Juba esimesel advendil võib nende ootuses hakata pühadeküpsetistega kätt harjutama. Magusa või soolase täidisega lehttainast jõulukuusk on popp ja lustlik variant.
Neil, kes usuvad päkapikke ja jõuluvana, on elu rõõmsam ja helgem. Juba esimesel advendil võib nende ootuses hakata pühadeküpsetistega kätt harjutama. Magusa või soolase täidisega lehttainast jõulukuusk on popp ja lustlik variant.
See oli juba paar talve tagasi, kui toiduentusiast ja Tallinna Kaubamaja kodumaailma teenindusjuht Anu Laan avastas ühest itaaliakeelsest toiduajakirjast kena kuusekujulise küpsetise, mis oli täidetud pähklikreemiga. Ta otsustas järele proovida, kuigi esimesel pilgul tundus ettevõtmine ületamatult keeruline. Kui naine netiavarustest veel ka valmistamisvideod leidis, sai ta julgust ja hoogu juurde ning mugandas retsepti endale meelepärasemaks.