NÄDALA KODU Rõõmsalt jõululainele

Tiina Kolk
, kultuuriajakirjanik
Copy
Kuusepuu võib dekoreerida ka õue ja pereliikmete nimeliste ehetega. Näiteks väikefirmast Artem Arbor saab tellida igaühele individuaalse vineerist «jõuluvisiitkaardi».
Kuusepuu võib dekoreerida ka õue ja pereliikmete nimeliste ehetega. Näiteks väikefirmast Artem Arbor saab tellida igaühele individuaalse vineerist «jõuluvisiitkaardi». Foto: Madis Veltman

Aasta kauneimaid pühi soovivad kõik eriliselt tähistada. Kes pole selleks ajaks veel plaane teinud, sel tasub nüüdki tähtsamate jõulutoimetuste kava koostada. Sellise (jõulu)kalendri järgi tegutsedes ei jää olulised askeldused-kohtumised-üritused tähele panemata ja advendiaeg möödub meeleolukalt.

Homme on esimene advent – just selleks tähtpäevaks seatakse paljudes koduaedades puudele-põõsastele, elamute katuseservadele, rõdupiiretele ja trepikäsipuudele tulukesed, trepi kõrvale tuuakse aga potikuused, mida võib ilmestada sobivast materjalist (metallist või puidust) dekoratsioonidega. Näiteks Eesti väikefirma Artem Arbor vineerist jõuluehetega. Eramu välisustele või trepikojas korteriustele pandud jõulupärjad ning tuppa toodud jõululilled annavad märku advendiaja algusest.

Külmakartlikud jõululilled

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles