VÄIKELINNA MILJÖÖ Keila südamesse kerkib rohelusest ümbritsetud elurajoon

Kodu.postimees.ee
Copy
Keila Pargikodud.
Keila Pargikodud. Foto: Invego

Kinnisvaraarendaja Invego investeerib 20 miljonit eurot rikkaliku looduskeskkonna ja kõrghaljastusega tervikliku elurajooni Keila Pargikodud rajamisse, valmimisajaks on plaanitud 2025. aasta suvi.

«Pargikodude ümbrus on kaetud valdavalt isetekkelise kõrghaljastusega ning pargi veelgi mitmekesisemaks muutmiseks plaanime olemasolevat naturaalset keskkonda korrastada ja lisada täiendavat toetavat taimestikku,» kirjeldas uue elurajooni visiooni erakordsust Invego juht Kristjan-Thor Vähi.

«Oleme koos arhitektidega loonud kontseptsiooni, mis kasutab linnaruumi kompaktselt ning jätab samas senise roheluse alles oluliselt suuremal määral, kui teistes arendustes.»

Keila Pargikodude elurajoon sobib väga hästi peredele, kes otsivad suuremat kodu ning eelistavad elada rahulikumas ja enam privaatsust pakkuvas väikelinna miljöös.

Keila Pargikodude elurajoon hakkab koosnema kuuest A-energiaklassiga kortermajast, kuhu tuleb kokku sadakond ühe- kuni viietoalist rõdude ja terrassidega korterit. Keila kesklinna männipargi äärde rajatav elurajoon laiub kokku 30 000 ruutmeetril, kodud valmivad 2025. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles