VAATA KUHU! Wolt tõstab panuseid ja laieneb mandrilt saarele!

Kodu.postimees.ee
Copy
Woltiga saavad ka kohalikud Kuressaare inimesed võimaluse teenida sissetulekut kullerina.
Woltiga saavad ka kohalikud Kuressaare inimesed võimaluse teenida sissetulekut kullerina. Foto: Wolt

2016. aastal turule sisenenud toidukojukande firma Wolt on nüüd sihiks võtnud Eesti suursaare.

Tehnoloogiaettevõte Wolt laienes saarele ja käivitas tänasest teenuse Saaremaal Kuressaares. «Wolt on tänavu jõuliselt laienenud kogu Baltikumis. Oleme saanud klientidelt aastate jooksul palju küsimusi, kas ja millal Wolt Saaremaal teenust hakkab pakkuma,» ütles Wolti Baltikumi juht Mantas Lomsargis.

Wolt sisenes Eesti turule 2016. aastal ja Baltikumi juhi sõnul on ettevõte selle ajaga suutnud lojaalse kliendibaasi luua ja seda hoida: «Senise seitsme aasta jooksul on Eesti elanikud meie teenuse hästi vastu võtnud ja see annab meile kindluse laieneda üha rohkematesse linnadesse. Oleme restoranide toidu kõrvale toonud ka jaekauplused ja toidupoed,» ütles Lomsargis, viidates, et Wolt ei ole juba ammu pelgalt toidu tellimise äpp, vaid osta saab peaaegu kõike.

Kuressaare osas on vara kõiki partnereid välja hõigata, sest läbirääkimised veel kestavad. «Küll aga laieneme täna juba selliselt, et jaekauplejate osakaal on restoranide ja kohvikute kõrval märkimisväärne,» avaldas Lomsargis, lisades hea uudisena, et Wolt hakkab kojuvedusid tegema ka paar kilomeetrit Kuressaarest väljapoole.

Toidukohtadest jõuavad platvormile näiteks IDA Sushibaar, Peetri Pizza, Castello, Monk ja paari päeva jooksul ka Hesburger. Lomsargis loetleb nendele juurde veel Rimi toidupoe ja Urr&Nurr lemmikloomapoe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles