![Suussulav pardikoiva-confit.](http://f9.pmo.ee/7E1I26CQYeepFzQzRxeiHoOeKaI=/1442x0/filters:focal(56x25:410x526):format(webp)/nginx/o/2023/12/21/15793006t1hf0e6.jpg)
Kui sa ei ole veel otsustanud, mida jõululaual pakkuda, siis äkki on aeglaselt omas rasvas küpsevad pardikoivad midagi just sinu jaoks?
Kui sa ei ole veel otsustanud, mida jõululaual pakkuda, siis äkki on aeglaselt omas rasvas küpsevad pardikoivad midagi just sinu jaoks?
«Pardikoivad vajavad küll ette valmistamiseks päeva-paar ja küpsemiseks mitu tundi, aga aktiivset tegevust on nendega ainult mõned minutid ja ülejäänud aja saavad need endaga suurepäraselt ise hakkama,» ütleb retsepti autor ja toidublogija Kadri Raig. Ta lisab, et valmivatel koibadel on võrratult pehme liha ning mõnusalt krõbe nahk, mis sobib kokku paljude lisanditega, olgu selleks traditsiooniline hapukapsas või näiteks moodne selleripüree.
Kadri märgib, et kui ostsid terve pardi ning eemaldasid sellelt ise koivad ja tiivad, siis saad kasutada ka pardi seljal olevat nahka, pane nahk lihtsalt koos muu kraamiga ahju!
Kadri tegemistel ja retseptidel saab silma peal hoida tema blogis ja Instagramis.