Paldiski Anne KoogiKodu kohviku perenaine Anne Eesmaa jääb oma pühaderoogades juurte juurde, kuid lisab neile väikeste maitsevinjettidega uudsust. Kihilisse peedisalatisse läheb heeringa asemel soolalõhe, hapukapsast maitsestab astelpaju.
Tellijale
NÄDALA RETSEPTID ⟩ Jõululauale väikese vimkaga: kihiline peedisalat lõhega, hapukapsas astelpajuga, seapraad sinepiga
Meie pere jõululaud on vägagi traditsiooniline, nendib Anne Eesmaa, kui tema jõuluehtes ja küünlatules Anne KoogiKodu õdusasse kohvikusse Paldiskis sisse astume. Krõbeda kamaraga seapraad, hapukapsad, verivorst, valge tanguvorst, seasült, marineeritud seened ja kõrvits, rosolje või kartulisalat, heeringas muna ja hapukoorega, seamaksapasteet – toidud, mida aastalõpupühadel pannakse lauale paljudes kodudes.