IKEA PALJASTAB Just need tooted leidsid 2023. aastal kõige sagedamini tee rahva ostukorvi

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
IKEA Eesti esindus Tallinnas.
IKEA Eesti esindus Tallinnas. Foto: Madis Veltman/ Postimees Grupp

2023. aasta lõpusirgel avaldab IKEA Eesti turu juht Marko Põder lõppeval aastal Eesti elanike seas kümme kõige populaarsemat IKEA toodet – alustades köögilahendustest ja lõpetades toiduvalikutega.

Lemmikud köögitooted

1. Valgete esipaneelidega METOD köök

METOD köök.
METOD köök. Foto: Ikea

Juba mitmendat aastat järjest üks populaarseim IKEA toode METOD köök on planeeritav vastavalt igaühe vajadustele ja eelistustele. Aastate möödudes saab vahetada kappide esipaneele, lahtised riiulid asendada kinniste kappide või sahtlitega ning samuti ka seda vastavalt vajadustele laiendada. METOD köögil on 25-aastane garantii.

2. VARIERA köögikorrastajad

VARIERA köögikorrastajad
VARIERA köögikorrastajad Foto: Ikea

IKEA arvukatest organiseerimislahendustest müüakse Eestis enim just VARIERA köögikorrastajaid. Lisaks köögile saab VARIERA kaste kasutada kõikjal, kus tarvis väiksemaid asju hoiustada. Korrastuslahendused aitavad hoida ruumi organiseeritud ja hõlbustavad söögitegemist.

3. IKEA 365 läbipaistva kaanega toidunõud

IKEA 365 läbipaistva kaanega toidunõud
IKEA 365 läbipaistva kaanega toidunõud Foto: Ikea

Hoiukarbid võimaldavad hoida toitu organiseeritult ning isegi ruumi säästa. Läbipaistev kaas tagab, et karbi sisu oleks lihtsasti nähtav.

Lemmikud elutoatooted

4. SÖDERHAMN diivanid

SÖDERHAMN diivan.
SÖDERHAMN diivan. Foto: Ikea

SÖDERHAMN diivanilahendused on Eesti kodudes enimlevinud valik. Diivanimooduleid saab kasutada nii eraldiseisvalt kui ka kombineerituna, et luua igale kodule sobivas suuruses ja kujus diivanilahendus.

5. BESTÅ kapikombinatsioonid

BESTÅ kapikombinatsioonid
BESTÅ kapikombinatsioonid Foto: Ikea

Eestimaalaste kodudes kõige populaarsemad ustega BESTA kapid, mida kasutatakse nii elutubades kui teistes ruumides. BESTÅ kappe saab vastavalt vajadusele kohandada, et need sobiksid nii esikusse, magamistuppa kui ka elutuppa. Erinevates ruumides sama lahenduse kasutamine võimaldab luua kodus harmoonilise välimuse. Valikus on kõrgete, madalate kui ka seinale kinnitatavate kapilahendused, mis võimaldavad igale esemele leida sobiva hoiukoha.

6. SAMLA kastid

SAMLA kastid.
SAMLA kastid. Foto: Ikea

Kümned tuhanded Eesti elanikud valisid 2023. aastal oma koju erinevates suurustes SAMLA karpe, mis sobivad kõikvõimalike asjade hoiustamiseks – alates väiksematest puhastusvahenditest kuni erinevate kodutarvikuteni välja. Tänu läbipaistvale plastikule on näha kasti sisemus, mis võimaldab soovitud asjad hõlpsalt ülesse leida.

Lemmikud lastetooted

7. TROFAST hoiukombinatsioonid

TROFAST hoiukombinatsioonid.
TROFAST hoiukombinatsioonid. Foto: Ikea

Tugevatest puitraamidest ja lihtsasti eemaldatavatest plastkarpidest koosneva TROFAST mänguasjade hoidla on lastetubades levinud valik just oma kasutusmugavuse tõttu. TROFAST kombinatsioone on erinevate kujude, suuruste ning värvidega ja selles olevad karbid võimaldavad korrastada igat tüüpi mänguasju – ehitusklotsidest kuni nukkudeni välja ning tegelikult saab seda kasutada ka teistes tubades, näiteks elutoas.

8. ANTILOP söögitool

ANTILOP söögitool.
ANTILOP söögitool. Foto: Ikea

Nagu kõik IKEA lastele mõeldud mööbliesemed, on ka ANTILOP valmistatud eriti hoolikalt ning vastab kõrgeimatele kvaliteedistandarditele, et need oleksid lastele ohutud. Lisaks on tooli lihtne lahti võtta ja kaasas kanda.

Lemmiktoidukaup

9. Rootsi lihapallid

Rootsi lihapallid.
Rootsi lihapallid. Foto: Ikea

2023. aastal söödi Eestis IKEA restoranis lihapalle üle 150 tuhande korra, mis tähendab, et ära söödi üle 1,2 miljoni lihapalli. Lihapallidele järgneb pehme jäätis, mis on kõige levinum magustoiduvalik.

Lemmikmagamistoatoode

10. PAX garderoobikombinatsioon

PAX garderoobikombinatsioon.
PAX garderoobikombinatsioon. Foto: Ikea

Eesti elanikud armastavad moodulgarderoobi PAX, sest see annab neile valikuvabaduse otsustada raamide suuruse, sahtlite ja riiulite arvu üle, aga ka nii hingedega- kui ka lükanduste või isegi värvi vahel. Seega suudab see kapp vastata igaühe erinevatele vajadustele.

10 IKEA mööblieset, mille kokkupanek enim stressi põhjustab:

  • PAXi garderoobikapp,
  • BRIMNESi voodi,
  • HEMNESi kolme sahtliga päevavoodi,
  • BESTA telerilaud,
  • BESTA hoiulahendused,
  • EKETi kapp,
  • HEMNESi kummut,
  • NORDLI voodiraam,
  • NIKKEBY nelja sahtliga kummut,
  • TRULSTORPi kohvilaud.

Veebilehe hotukdeals.com korraldatud uuringus paluti 100 osalejal erinevaid IKEA tooteid kokku panna. Kõik osalejad kandsid seejuures pulsimõõturit, et selgitada välja nende südame löögisagedus. Selgub, et osalejatele põhjustas kõige enam stressi ja meelehärmi PAXi moodulgarderoobi kokkupanek. PAX-sarja moodulgarderoob on ühtlasi Eesti elanike üks eelistatuim lahendus.

Sarja elemente kombineerides saab luua hoiuruumi igaühe vajaduste järgi, sõltuvalt sellest, kas soovitakse riideid riputada või neid sahtlites ja riiulitel hoida. Täiendades PAX-sarja raame KOMPLEMENTi sarja esemetega, saab luua erinevatele vajadustele vastava garderoobi. Spetsiaalselt loodud aksessuaarid võimaldavad garderoobist maksimumi võtta ning garderoobil on kümneaastane garantii. Saab valida PAX-sarja valmiskombinatsioonide hulgast või planeerida oma garderoobi ise kaupluses või digiplaneerijaga veebis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles