KASUTA VÕIMALUST Rakvere linn paneb oksjonile 23 kinnistut

Kodu.postimees.ee
Copy
Rakvere kesklinn. Pilt on illustreeriv.
Rakvere kesklinn. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Rakvere linnavalitsus pani täna müüki 23 linnale kuuluvat kinnistut.

Rakvere Linnavalitsus kuulutab välja avaliku kirjaliku enampakkumise 17 Rakvere linnale kuuluva elamukinnistu, ühe elamu- ja ärimaa kinnistu, nelja ärimaa kinnistu ning ühe tootmismaa kinnistu hoonestusõigusega koormamiseks.

Enampakkumine algas elektroonilise oksjonina 4. jaanuaril kell 10 portaalis Osta.ee ja kestab 21 päeva.

Enamus ehk 13 müüki tulevatest elamumaa kinnistutest asuvad mullu sügisel valminud Navi tänava arenduses, mis on Rakvere linna ajaloo esimene ja suurim elamuarendusprojekt.

Navi tänava elamuarendus.
Navi tänava elamuarendus. Foto: Kristel Mänd

Rakvere abilinnapea Kert Karuse sõnul on Navi tänava elamuarenduses, Propelleri ning Lenduri tänaval välja ehitatud kogu taristu: vee- ja kanalisatsioonitrassid, tänavad, sõidu- ja kõnniteed, tänavavalgustus, bussipeatused, kinnistutele tehtud elektriliitumised ja loodud valmidus ülikiire internetivõrgu rajamiseks.

«Rakvere linn on loonud uutele elanikele suurepärased võimalused oma kodu rajamiseks,» ütles Karus.

Oktoobris toimunud esimesel enampakkumisel leidsid Navi tänava arenduses hoonestaja 15 kinnistut.

Lisaks elamumaa müügile pakub linnavalitsus ettevõtjaile võimalusi äritegevuse laiendamiseks või korterelamute ehitamiseks.

Pakkumine toimub elektroonilise enampakkumisena oksjoniportaalis Osta.ee. Enampakkumise tagatisrahaks on 1000 eurot, mis broneeritakse pakkumise tegemisel pakkuja Osta.ee e-kontolt ning enampakkumise võitja tagatisraha tasaarveldatakse hoonestusõiguse tasu tasumisel. Pakkumuse saavad esitada nii füüsilised kui ka juriidilised isikud, täpsem info leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles