UUS AASTA, UUS SINA? IKEA tõi turule seninägematu kollektsiooni

Kodu.postimees.ee
Copy

Uus aasta toob endaga uue hingamise ja ka uued eesmärgid. Paljud alustavad aastanumbrit lubadusega parandada oma tervist. Mööblihiid IKEA toob sellest ideest kannustatuna turule koduste treeningvahendite kollektsiooni.

Selleks, et toetada ja hõlbustada mitut tüüpi treeninguid – arendamaks vastupidavust või kiirust, võimaldamaks mängulist liikumist koos lastega või lõõgastavat joogasessiooni pärast pikka tööpäeva – tõi IKEA Eestis turule piiratud koguses kodus kasutamiseks mõeldud treeningvahendite kollektsiooni. See on loodud silmas pidades erinevaid inimesi kui ka elustiile, mistõttu sobitub kollektsioon igat tüüpi kodudesse ka siis, kui asju parasjagu ei kasutata.

«Uusaastalubaduse täitmiseks ei pea kulutama tingimata palju raha – ka lihtsad väikesed muudatused omavad meie igapäevasele heaolule mõju. Uue funktsionaalse treeningvarustuse DAJLIEN kollektsiooni inspireerisid looma inimesed, kes soovivad enda vaimset ja füüsilist heaolu parandada, kuid kellel napib kodus ruumi suuremahulise spordivarustuse jaoks või kes ei soovi soetada kalleid treeningtooteid ega astuda spordiklubi liikmeks,» sõnas IKEA Eesti sisekujunduse osakonna juht Pedro Castro.

Kodutreeningu kollektsioon DAJLIENi eesmärk on pakkuda funktsionaalseid, taskukohaseid, esteetilisi ja mitmekülgseid esemeid, mida on võimalik kasutada mitmel moel. IKEA soovib muuta võimlemise kättesaadavaks rohkematele inimestele, et igaühel oleks võimalik iga päev kasvõi natukene enda vaimset ja füüsilist heaolu tõsta. Kollektsiooni nutikaid ja multifunktsionaalseid esemeid on lihtne kasutada, kodus hoiustada ja ka kaasas kanda.

Praktiline ka siis, kui see ei ole parasjagu kasutuses

«Tänu treeningkollektsiooni malbetele toonidele ja detailidele sobivad esemed koju ka siis, kui need ei ole parasjagu kasutuses. Näiteks on treeningvahendite hoidik ideaalne koht riiete kuivatamiseks treeningseansside vahel, samas kui käru saab hõlpsasti laua alla lükata. Nii-öelda «vanakooli» jõusaaliseadmetest inspireeritud panipaigaga pinki saab kasutada mitmel viisil: nii treening- kui ka hoiupingina ja isegi diivanilauana,» selgitas Castro.

DAJLIEN kollektsioon sisaldab ka tooteid, mis aitavad peale treeninguid taastuda: nagu ventilaatorina toimiv õhupuhasti, joogarihm, põlvekaitsmed, massaažipall ja kaasaskantav bluetooth-kõlar. Kõik tooted on disainitud malbetes, pehmetes rohelistes ja kollastes toonides ning need toetavad ka treeningust taastumist ja aitavad leevendada stressi.

DAJLIEN kollektsioon on Eestis saadaval alates 5. jaanuarist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles