Spikker hubase kodu sisustamisel

ISKU
Copy
Foto: ISKU

Kodu on kindlus, kus veedame suurema osa oma ajast - kas siis üksi või perekeskis. Olemise muudab tõeliselt mõnusaks loomulikult õigesti valitud mööbel ning enda maitse järgi sisustatud ruumid. Siin artiklis toomegi välja mõned lihtsamad nipid, millega iga kodu nauditavaks puhkepaigaks luua.

Pärast pikka tööpäeva pole ilmselt midagi paremat kui jalad üles tõsta ja lõõgastuda. Mõni eelistab puhkamiseks diivanit, kuid tugitool võib pakkuda hoopis teistlaadi elamust. Kujutle, kuidas vahetad riided koduste mugavate dresside vastu, keedad ühe rahustava tee või haarad külmkapist jahutava karastusjoogi ning istud akna alla paigutatud tugitooli. Kogemuse muudab veelgi nauditavamaks kiikumis- ja pöörlemisemehhanism. Kui silm hakkab kinni vajuma ja uni peale tikub, siis võid seljatoe lamavasse asendisse lükata ning jalatoe ülesse tõsta - selline asend tagab tõelise puhkuse!

Soovid lõõgastuse järgmisele tasemele viia? Sobita tugitooli kõrvale üks minimalistlik lauake, kus oleks mugav snäkikausikest ja joogiklaasi hoida. Nii võid ennast eriti laisalt tunda ja lihtsalt kätt välja sirutades laualt meelepärast haarata. Muul ajal võib laual hoida näiteks raamatuid/ajakirju, küünlaid või mõnd väiksemat toataime. Lisaks sellele on väikest abilauda lihtne ruumis ringi tõsta ja kasutada seal, kus just parasjagu kõige rohkem vaja võib minna. Miks mitte metallist lauakest kasutada hoopis esikus, et enne kodust lahkumist sealt rahakott ja võtmed kaasa haarata!

Juhul, kui vajad aga veidi suuremat lauda, mille taga näiteks tööd teha, siis kodusesse interjööri sobivad just kompaktsemad ja naturaalsetest materjalidest valmistatud mööbel. Kuna tihtipeale pole kodukontori jaoks eraldi tuba, siis võib laua paigutada ka elutuppa või magamistuppa suurema akna alla - kaunis vaade pakub ruumi ideede lennutamiseks ja inspiratsiooniks! Minimalistlik stiil ja kõrged peenikesed jalad ning õhuke metallraam muudavadb laua visuaalselt õhuliseks ega koorma liialt interjööri üldmuljet. Samas on aga sellel laual olemas kõik vajalik kaugtöö tegemiseks alates pehmelt sulguvatest sahtlitest kuni kaablipesani.

Sisustustrendid tulevad ja lähevad, kuid kvaliteetsetest materjalidest valmistatud mööbel kestab kaua. Põhjamaise stiili üks suurimaid plusse ongi selle kompromissitu disain, mis peab vastu ka hooaegade vahetumisele. Seetõttu ongi soovitatav hubase kodu sisustamisel eelistada tunnustatud Skandinaavia mööblitootjate mööblit.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles