Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

KÕHULE PAI Kasulikud vahepalad, mida võiksime talvel rohkem süüa

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Häid soolestikubaktereid sisaldavad tooted aitavad külmal ja pimedal talvel immuunsust tugevdada.

Piimhappebakterid ehk probiootikumid leevendavad krooniliste haiguste sümptomeid, vähendavad põletikku, reguleerivad seedimist ning hoiavad naha noorena. Probiootikumid aitavad organismis hoida ja taastada loomulikku tasakaalu bakterite vahel. Just probiootikumid aitavad meil toidust maksimaalselt vitamiine ja mineraalaineid kätte saada.

Kui inimene on terve, on ka tema seedimine ja bakteritasakaal korras. Kui aga võtta antibiootikume või toituda üksluiselt, võib see tasakaal kõikuma lüüa, vahendab Vakarys Ekspresas.

Märksõnad

Tagasi üles