Mootorvoodite populaarsus on tõusutrendis

Kamjo
Copy
mootorvoodi Habana
mootorvoodi Habana Foto: Kamjo

Mootoriga reguleeritavad voodid ei ole täna populaarsed mitte üksnes vanemate inimeste seas, vaid nende paindlikkust, mugavust ja kõrgkvaliteeti naudivad ka noored. Kamjo valikust leiab eritüüpi mootorvoodeid igale maitsele.

Miks valida mootorvoodi?

Mootorvoodite müük on viimaste aastate jooksul olnud kasvutrendis. Kuna meie kehaosad on erineva kumerusega ja nõuavad vastavat tuge, aitavad mootorvoodid inimestel ise otsustada, millistesse keha piirkondadesse lisatoetust parajasti soovitakse.

“Mootorvoodi päist ja jalust saab mugavalt juhtmevabast puldist reguleerida. See loob paindlikud võimalused voodis raamatu lugemiseks, arvutiga töötamiseks või näiteks teleri vaatamiseks,” räägib Egle Ispert ettevõttest Kamjo.

mootorvoodi Tallinn
mootorvoodi Tallinn Foto: Kamjo

Kamjo kollektsioonist leiab mootorvoodid Tallinn ja Habana. Kõik voodid on tehtud naturaalsetest materjalidest ja madratsid koosnevad mitmetest kihtidest. Näiteks voodi madratsis Tallinn on 21 kihti täitematerjale ning madratsis Habana 12 kihti naturaalseid täidiseid. Täidisena on kasutatud villa, puuvilla, hobusejõhve ja Vita Talalay® lateksit. Kuna tegemist on looduslike materjalidega, hoiab see eemale tolmulestad. Seega on madrats väga sobilik allergikutele.

Vita Talalay®, puude mahlast valmistatud puhas lateks
Vita Talalay®, puude mahlast valmistatud puhas lateks Foto: Kamjo

2018. aastal viis Müncheni Ergonoomikainstituut Tallinna madratsiga läbi kvaliteeditesti. Sellega testiti madratsi biomehaanilisi ja mikrokliimat puudutavaid omadusi. Madrats sai testi tulemuseks skoori ‘väga hea’.

“Lisaks on mootorvooditele integreeritud spetsiaalne mootoriga süsteem, mis hoiab madratsit alati soovitud asendis. Mootorisüsteemide töökindluse tagab pikkadeks aastateks Kamjole omane kõrgeim kvaliteet,” täiendab Ispert.

Kõik voodid valmivad kõigest nelja nädalaga Kamjo untehase käsitööosakonnas.

Foto: Kamjo

Vooditega saab tutvuda ettevõtte kodulehel ning uues esinduskaupluses aadressil Pärnu maantee 139C/1 Tallinn, mille avame 01.veebruaril. Kindlasti võiks salongi külastades varuda aega, et voodeid lähemalt näha ja nende mugavust proovida. Kamjo valmistab voodeid juba 14 aastat.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles