Põhjamaine julgus ja hubasus

NordIn Sisustus
Copy
Foto: NordIn Sisustus

Põhjamaise mööbli müügiga tegelev NordIn Sisustus pakub mitmekesist valikut nii koju, kontorisse kui ka avalikku ruumi. Mööblivaliku nimistusse kuulub mitmeid Taani mööblitootjaid kui ka Rootsi ja Hispaania ettevõtteid. Oma trendika, ent ajatu stiiliga kõnetab Nordin väga laia klientuuri.

Külastajaskonda kuulub näiteks mitmeid noori peresid, kes alles alustavad oma kodu sisustamist, või keskealisi, kes oma kodu mõne olulise ja hinnalisema sisustuselemendiga täiendavad, ning samuti eakamaid, kes näiteks mõne eseme välja vahetavad. Tellija saab olla kindel, et talle annavad asjatundlikke nõuandeid salongi konsultandid, kes tunnevad müügil olevaid kvaliteetseid bränditooteid väga hästi ja oskavad kliendile leida sobivaid sisustuselemente. Samuti teeb NordIn Sisustus koostööd erinevate sisekujundajatega.

Ainult kvaliteetmööbel

NordIn Sisustuse valikus on hea kvaliteedi ja mõistliku hinnaga, peamiselt Taanis toodetud mööblit. Üheks lipulaevaks Taani diivanitootja FLEXLUX. Samuti tehakse koostööd Taani pereettevõttega CASØ ja salongi klientide hulgas väga armastatud pikkade traditsioonidega Taani ettevõttega Skovby. Salongis on saadaval ka Rootsi firmade kvaliteetmööblit ning osa ergonoomilisi ja eriti mugavaid diivaneid tuleb lausa Hispaaniast. NordIn Sisustuse fookuses on kvaliteetne mööbel ja seda täiendavad aksessuaarid, mida saab Eestis soetada ainult neilt.

Fookus kompaktsusel ja praktilisusel

Pereettevõttena tegutseva sisustussalongi turundusjuht Helve Lass soovitab: „Enne oma kodu kujundamist õpi tundma enda ootusi ja eelistusi. Kui see on paigas, pole ka sisustuse valimine raske. Tähtis pole ainult mööbli välimus, vaid ka see, kuidas see mööbel toodetud on – odav pole alati parem.“ Lassi sõnul on diivanite puhul hetkel moes ümaramad vormid, milliseid leidub salongi valikus mitmeid. Samuti on läinud pehme mööbli kanga valik värvilisemaks. Varasemalt küsiti peamiselt looduslähedasi toone, nagu hall ja beež, nüüd on trendikamad julgemad toonid – roheline, öösinine ja konjak. Vaipade puhul on populaarsed rõivamoest tulnud toon-toonis värvide üleminekud, näiteks sulandub tumedam toon heledamaks.

Nii kodude ruutmeetrihind kui ka küttekulud on tõusnud, mistõttu on fookus ruumi nutikamal kasutamisel ja kompaktsemal mööblil. Tihtipeale soovitakse leida variante, kus väiksemas mõõdus toode pakuks samasugust kasutusmugavust nagu pakub seda täismõõdus ese, näiteks U-kujuliste diivanite puhul. Samuti soovitakse 1+1 stiilis diivaneid, milles üks osa on istumiseks, teine lebamiseks. Väga tihti valitakse väiksema diivani juurde ka suurem tumba, mida saab kasutada nii laua kui ka diivani pikendusena.

Salongi puitmööbli valikus pannakse rõhku naturaalsele puidule. Eesti kliendid eelistavad sageli õlitatud tammepuitu, kuid näiteks Skandinaavias üldiselt on populaarne tumepruun, toon Smoke Oak. Sellegipoolest on ka naturaalne pähklispoon armastatud valik.

Uus visuaal

NordIn Sisustuse salong avati kaheksa aastat tagasi, mil põhirõhuks oli looduslähedus ja voolavus. Nüüdseks on pakutav valik muutunud mitmekesisemaks, ent naturaalsus ja lihtsus mängivad mööbli juures endiselt märkimisväärset rolli. Seetõttu visualiseerib NordIn Sisustust uus, põhjamaise looduse värvidega logo, mis võtab hästi kokku praegust kontseptsiooni ja ajaga lisandunud uusi väärtusi.

Copy
Tagasi üles