PILDID Pealtnäha tavaline maja rabab sisuga!

Kodu.postimees.ee
Copy
Tagasihoidliku välimusega maja peidab endas uhket sisu.
Tagasihoidliku välimusega maja peidab endas uhket sisu. Foto: KV.EE

Harjumaal Saha külas müüakse pisikest maja, mis esmapilgul millegi erilisega silma ei paista. Kuid esmamulje on petlik.

Müügil olev maja on täielikult sisustatud Kare Designi mööbliga ning selles ei ole keegi varem elanud. Lisavalgust ja ruumi loovad kõrged 2,8 meetrit kõrged laed ning põrandast laeni aknad.

Avatud elutoa planeeringu ning akende ja terrassi suurepärase asukoha tõttu on maja väga valgusküllane. Hommikul valgustavad päikesekiired elutuba ja kööki, luues unikaalse hubasuse ja atmosfääri.

Elutuba on täidetud disainermööbliga.
Elutuba on täidetud disainermööbliga. Foto: KV.EE

Iga toa detail on läbimõeldud. Suured aknad ja palju vaba ruumi teevad selle maja suurepäraseks valikuks individualistidele ja mugavuse armastajatele. Majas on eraldi suur ja avar garderoob kogu perele, mis annab igale magamistoale lisaruumi, kuna vabastab need kappidest.

Avatud köök on varustatud sisseehitatud Itaalia mööbli, marmorist tööpinna ja kauni valge kraanikausiga. Köögis on kvaliteetne integreeritud tehnika.

Põhimagamistoas annavad isikupära peegeldavad pinnad.
Põhimagamistoas annavad isikupära peegeldavad pinnad. Foto: KV.EE

Söögituba koosneb suurest puidust lauast ja kuuest mugavast toolist, kuhu mahub kogu pere ja külalised. Maja asub naabritest eemal, seega saab pererahvas nautida valju muusikat või karaoket. Elutoas on moodne kamin, mis soojendab ideaalselt kogu perekonda talvistel õhtutel.

Elutoast saab minna otse päikeselisele terrassile, kuhu pääseb ka ühest magamistoast. Erilist tähelepanu väärib avar ja valgusküllane vannituba, kus on kaunis kvaliteetne vann, dušš, tualetipott, kaks valamut disainpeeglitega ning avar saun elektrikerisega. Vannitoast pääseb samuti otse maja taga asuvasse terrassile.

Vannitoa staarideks on kaks amorfse kujuga peeglit.
Vannitoa staarideks on kaks amorfse kujuga peeglit. Foto: KV.EE

Lisahoiuruumid on eraldi panipaik ja ruumikas tehniline ruum, kus asub boiler. Mõlemasse ruumi ja ka külaliste tualetti pääseb avara koridori kaudu, mis ühendab elutoa ja magamistoad.

Erilist tähelepanu väärivad siseviimistlus, mis ühendab endas peene maitse ja kvaliteedi: elutoas ja magamistoas on kaunis kvaliteetne laminaatpõrand ning kõik seinad on värvitud heledates toonides. Valged uksed muudavad ruumi viimistletuks ja stiilseks.

Maja asub maaliliste maastike keskel, viieminutilise jalutuskäigu kaugusel eramajade piirkonnast. See asukoht meeldib eriti neile, kes eelistavad vaikust ja privaatsust, kuid samal ajal on kogu vajalik infrastruktuur lähedal: lähedal asuvad Pirita jõgi, Maardu järv, koolid ja lasteaiad, kauplused. Restoranid asuvad viieminutilise autosõidu kaugusel. Lisaks asub maja Tallinna ringtee lähedal.

Huvitundjad saavad majaga lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles