MAITSETE MEISTRIKLASS Selgusid Woldi fännide lemmiktoidukohad

Kodu.postimees.ee
Copy
Brööder Kebabi tegijad.
Brööder Kebabi tegijad. Foto: Susann Kõomägi

Wolti restorani auhindade konkursil selgusid juba kolmandat aastat järjest Eesti parimad toidukohad.

Üheksas erinevas kategoorias nomineeritud restoranidele anti rahvahääletusel kokku üle 60 000 hääle. Enam kui 15 000 häälega osutus kõige populaarsemaks kategooriaks patueine, mille võitjaks krooniti Brööder Kebab.

Detsembrikuus toimunud Wolt restoranide auhindade jagamisel sai hääletada 2023. aasta lemmikrestoranide poolt. Üheksasse erinevasse kategooriasse oli ekspertidest koosnev žürii eelnevalt välja valinud 10 restorani. Kategooriad olid seinast seina, oma hääle sai anda näiteks parimale taimetoidu-, hommikusöögi- ja pererestoranile. Samuti olid esindatud parim taskukohane eine, magus amps, patueine ja uus tulija.

2023. aasta Wolti restorani auhindade konkursi võitjad:

Patueine - Brööder Kebab

Eriline elamus - La Dolce Vita

Maailma maitse - Nuudel

Pererestoran - Kooker

Taimetoit - Veg Machine

Magusa amps - Tüümian

Hommikueine - Reval Cafe

Taskukohane eine - New York Pizza

Uus tulija - Wrapimaja

Mitmed toidukohad on püsinud hääletajate lemmikutena juba aastaid - maailma maitse kategoorias tuli teist aastat järjest võitjaks Nuudel, erilise elamuse auhind anti juba kolmandat korda La Dolce Vitale ja pererestorani auhind läks taaskord Kookerile.

«Suur rõõm on tõsta esile neid toidukohti, mis pakuvad Eesti inimestele toiduelamusi. Sel korral anti kokku 62 489 häält, mis on eelmist aastat vaadates 20 000 võrra rohkem ning mis kinnitab ühtlasi konkursi populaarsust,» sõnas Wolti Baltikumi juht Mantas Lomsargis.

Kõige populaarsem kategooria oli patueine. Esikoha nimel käis kuni viimaste päevadeni tihe rebimine, kus omavahel võitlesid eelmise aasta võitja VLND burger ja Brööder Kebab. Lõpuspurdis jäi 300 häälega peale Brööder Kebab.

Antud kategoorias võidutsenud Brööder Kebabi ühe asutajaliikme Alex Toomi sõnul valdas neid juba alates nomineerimisest suur rõõm.

«Oleme äärmiselt uhked, et meid on teiste väga tasemel restoranide kõrval tähele pandud. Kui kuulsime, et Brööder on valitud parimaks patueineks, tundsime sügavat tänutunnet. See on suur tunnustus, mitte ainult meie kebabi valmistamise oskuse, vaid ka terve meeskonna ja klientide panuse eest, kes võidu saavutamisel olulist rolli mängisid,» lisas Toom.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles