SÖÖ TASUTA! Bolt Food otsib toidukriitikuid

Kodu.postimees.ee
Copy
Bolt Food otsib toidukriitikuid. Pilt on illustreeriv.
Bolt Food otsib toidukriitikuid. Pilt on illustreeriv. Foto: Bolt Food

Bolt otsib toidukriitikuid, kes Bolt Foodi restoranide toidule tagasisidet annaksid. Kriitikud saavad tuvastada üle tuhande restorani valiku seast parimad toidud vastavalt kõrgeimatele kvaliteedistandarditele ning anda kasulikku tagasisidet restoranidele ja teistele klientidele. 

«Soovime, et meie partnerrestoranid saaksid väärilist tunnustust ja märkamist. Olgem ausad – kui otsid restorani, kus pakutakse linna parimat pitsat, burgerit või kas või salatit, on toiduentusiastide tagasiside vägagi oluline. Klientide jaoks on see ainulaadne võmalus saada tõeliseks toidukriitikuks ilma eelneva kogemuseta,» ütles Bolt Foodi Eesti juht Jaagup Jalakas.

Selleks, et saada Bolt Foodi toidukriitikuks, tuleb kasutajatel minna Bolt Foodi Instagrami kontole ja anda endast kommentaarides märku. Bolt Foodi meeskond valib välja seitse toidukriitikut, kes saavad endale personaalsed väljakutsed ning 75 eurot, et teha tellimusi ja anda nende kohta tagasisidet. Toiduarvustused postitatakse avalikult nii Bolt Foodi kontole kui ka kriitikute isiklikele profiilidele.

Bolt Foodi teenus on kättesaadav Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Kohtla-Järvel, Jõhvis, Rakveres ja Viljandis. Kokku tegutseb Bolt Food 20 riigis ja 80 linnas üle maailma

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles