REVOLUTSIOONILINE NUTIKILE Elektrikuludelt säästmine ja elude päästmine ühe klikiga!

Nutiklaas OÜ
Copy
Sisekaitseakadeemia auditoorium kaetud nutikilega
Sisekaitseakadeemia auditoorium kaetud nutikilega Foto: Nutiklaas OÜ

Nutikile muudab akna läbipaistvust üheainsa klikiga, hoides samal ajal kokku küttekuludelt ja tagades turvalisuse.

Nutikile paigaldatakse olemasolevale klaaspinnale, mille abil saab kontrollida akna läbipaistvust telefoni, puldi, seinalüliti või dimmeri abil. See pole pelgalt privaatsust pakkuv aknakile, vaid ka keskkonnasõbralik lahendus, mis aitab säästa elektrit aastaringselt.

Energiasäästlik lahendus aastaringselt

Üks nutikile eeliseid on võime säästa elektrit. Suvel on päikesepaiste tugevam ja kodused ruumid võivad muutuda liigselt soojaks. Nutikile aga peegeldab päikesekiirgust, vähendades vajadust ruumi temperatuuri jahutada.

Külmematel aastaaegadel aga laseb kile rohkem päikesevalgust sisse, vähendades vajadust kunstliku kütmise järele.

Nutikile on vaikimisi läbipaistmatu, kuid elektri rakendamisel muutub see läbipaistvaks. Üks ruutmeeter tarbib 10 korda vähem elektrit kui sülearvuti, seega on see väga energiasäästlik. Näiteks 20m2 korral teeks see ligikaudu 50€ aastas.

Kui aknal on nutikile, siis muudab see terava päikesevalguse, mis segab näiteks teleri vaatamist, naturaalseks. Seega on tänu nutikilele inimesel võimalus ise kontrollida, kui palju valgust sisse paistab, hoides samal ajal energiakulud madalad.

Foto: Nutiklaas OÜ
Foto: Nutiklaas OÜ

Nutiklaas OÜ valikus on tumehall, piimjas ja pimendav nutikile ehk Dye Liquid Crystal Film (DLCF). Pimendav nutikile võimaldab reguleerida ruumis olevat valguse hulka tavapärasest läbipaistvast olekust kuni pimendavani. Kõik nutikiled blokeerivad ka 99% UV-kiirgusest.

Elupäästev turvalahendus

Nutikile on võrreldes traditsioonilise turvakilega mitu korda tugevam. Klaasi purunedes jäävad killud kile külge ja nii on vigastuste oht väiksem. Näiteks aitab see olukorras, kus midagi visatakse vastu klaasi või püüavad vargad aknast sisse pääseda. Tugevad materjalid muudavad nutikile mitte ainult kodudes, vaid ka ettevõtetes asendamatuks ja nii on kaitstud nii inimene kui ka vara.

Mugav viis tagada privaatsus

Lisaks lahendab nutikile kasutamine ka privaatsusprobleemid kaasaaegsetes kodudes, kus suured klaaspinnad vajavad katmist võõraste pilkude eest. Investeering nutikilesse tagab vähemalt kaheteistkümne aasta pikkuse muretu kasutamise, võimaldades nautida avatud vaadet, säilitades samal ajal soovitud privaatsuse. Samuti loob nutikile rohkem vaba pinda ja ilma kardinateta püsib ruum tolmuvabam.

Foto: Nutiklaas OÜ
Foto: Nutiklaas OÜ

Kontorites ja haridusasutustes võib Nutikile olla mitmekülgne, asendades traditsioonilise tahvli ja võimaldades markeriga kile pinnale kirjutamist ja kergelt pühkimist.

Olgu kodu või ärihoone, Nutiklaas OÜ loob ruumi, kus turvalisus ja mugavus käivad käsikäes. Tutvu lahendustega ning küsi pakkumist enda klaaside katmiseks nutikilega Nutiklaasi kodulehelt, Facebookist ja Instagramist!

Copy
Tagasi üles