IMELINE Supilinnas müüakse linnaosa pärl!

Kodu.postimees.ee
Copy
Stiilne Supilinna korter.
Stiilne Supilinna korter. Foto: KV.EE

Supilinnas on väga erilises majas tulnud müügile veel erilisem korter. 

Tartu vaikses linnajaos aadressil Oa 1 asuv stiilselt sisustatud korteri üldpindala on 111,4 ruutmeetrit, millest rõdu moodustab 3,9. Maja, milles korter asub, ajalugu ulatub aastasse 1916 ning on täielikult renoveeritud. Tartu linnavalitsusest anti hoonele 2008. aastal parima ehitise auhind. Kahel korrusel laiuvat korterit ennast värskendati viimati aastal 2020. 

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Korteri alumisel korrusel asub kaminaga elutuba koos avatud köögiga, tualetiruum, esik ja rõdu. Ülemisel ehk korteri teisel korrusel asub kolm magamistuba, trepihall, vannituba ja kontor. 

Kontorinurk.
Kontorinurk. Foto: KV.EE

Elamine on avar ja kõrgete lagedega. Valgust jagub siia ka pimedal aastaajal ning ruumilahendus on moodne ja mugav. Lisaks on tegemist väga privaatse kortermajaga, kuna naaberkortereid on ainult seitse.

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: KV.EE

Müügis oleva korteri juurde kuulub veel panipaik keldrikorrusel ning notariaalse kasutuskorra alusel üks parkimiskoht kinnises hoovis. Hoov ise on aiaga piiratud, valgustatud ja lukustatud. Hoovis on veel laste mänguväljak, liivakast ja batuut. Ägeda luksusena asub keldrikorrusel ühiskasutatav saun ja puhkeruumid. 

Vaade rõdult.
Vaade rõdult. Foto: KV.EE

Korter asub Tartu südames ning mõnesaja meetri kaugusele jäävad koolid, poed, restoranid, vanalinn, spordirajatised, jõgi ja veel palju muud. Huvitundjad saavad korteriga lähemalt tutvuda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles