PÜSI EELARVES IKEA langetab Eestis hindu

Kristina Kostap
, Postimees Kodu vastutav toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

IKEA pakub alates 1. veebruarist nii Tallinna poes, Tartu esinduses kui ka veebis senisest madalamaid hindu. IKEA langetab hindu suurel osal tootevalikust, kokku sadadel eri kategooria toodetel – alates väga tuntud ja armastatud toodetest nagu diivanid, tugitoolid ja hoiulahendused kuni väiksemate sisustustoodeteni.

Praegu, kui elukallidus tõuseb ja otsitakse üha uusi võimalusi kulusid kokku hoida, astub IKEA järjekordse sammu, et olla taskukohane võimalikult paljudele ning pakub alates tänasest Eesti elanikele veelgi madalamaid hindu.

«Kooskõlas oma visiooniga luua paremat igapäevaelu paljudele inimestele soovime pakkuda võimalikult taskukohase hinnaga tooteid, et Eesti elanikud saaksid oma kodud sisustada funktsionaalselt, esteetiliselt ja kestlikult. Jälgime nii üleilmsete kui ka kohalike turgude dünaamikat ja võimalusel reageerime sellele, langetades hindu. Vaatamata maailmamajanduse praegusele heitlikule olukorrale näeme tarnetega ja toormaterjalidega seotud positiivseid muutusi. Seega kanname nende kulude vähenemise üle sinna, kus see toob otsest kasu meie klientidele ja alandame hindu,» ütleb IKEA Eesti turu juht Marko Põder.

Senisest veelgi madalam hind kehtib nii mööblile kui ka sisustustoodetele

IKEA langetab hindu suurel osal tootevalikust, kokku sadadel eri kategooria toodetel – alates väga tuntud ja armastatud toodetest nagu diivanid, tugitoolid ja hoiulahendused kuni väiksemate sisustustoodeteni. Näiteks Eesti elanike seas menukas MALM kummut hakkab varasema 89 euro asemel maksma 79 eurot, NYMÅNE laelamp 59,99 euro asemel 39,99 eurot, MICKE kirjutuslaud 99 euro asemel 79 eurot. IKEA langetab ka eestimaalaste seas armastatud KALLAX riiuli hinda, samuti paljude tekkide ja arvukate teiste kodusisustustoodete hindu.

Põdra sõnul vaatab IKEA oma toodete hindu korrapäraselt üle, et olla kindel, et tooteid, mis teevad koduse elu paremaks, saavad endale lubada võimalikult paljud inimesed.

«Pandeemia, inflatsiooni ja sõja aegadel oleme tähele pannud, et kodune elu on Eesti elanike jaoks jätkuvalt tähelepanu keskpunktis. Hindade langetamisega anname märku, et oleme olemas kõigi jaoks, kes soovivad kodust igapäevaelu paremaks teha ilma pere eelarvet lõhki ajamata,» ütleb Põder. Tema sõnul pole igapäevase madalama hinna pakkumine ajutine allahindlus, vaid on siin selleks, et jääda. IKEA püüab alati hinnastamise väärtusahelat optimeerida ja mahte suurendada, mis võimaldab omakorda vähendada kulusid ja langetada toodete hindu Eesti elanikele.

Läinud aastal tähistas üleilmne IKEA oma 80. sünnipäeva. Balti turule jõudis ettevõte 2013. aastal, kui Vilniuses avati selle piirkonna esimene IKEA pood. Viimastel aastatel on IKEA siinkandis jõudsalt laienenud: 2022. aastal avas uksed IKEA Tallinna pood, 2023. aasta suvel Šiauliai väljastus- ja tellimispunkt Leedus ning juba sel kevadel valmib värske planeerimis- ja tellimispunkt Liepājas Lätis, millest saab Baltimaade järjekorras kaheksas IKEA esindus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles