RAHVAS ON RÄÄKINUD Selgunud on 2023. aasta lemmikrestoranid!

Kodu.postimees.ee
Copy
Kristi Kald.
Kristi Kald. Foto: TableOnline

Restoranide broneerimise platvorm TableOnline avaldas kasutajate poolt möödunud aastal kõige kõrgemalt hinnatud restoranid. Kokku on välja toodud 59 restorani Tallinnast, Tartust, Pärnust, Viljandist ja Haapsalust.

TableOnline latvorm soovib tunnustada mitmekesisust ja hindab tipptaset, tuues esile need restoranid, mis on kujunenud külastajate poolt armastatuks. Just selle eesmärgiga võetakse iga aasta kokku klientide poolt enim äramärgitud restoranid, mille üldist kogemust, atmosfääri, toidu kvaliteeti ja teeninduse taset tuhanded restoranikülastajad on hinnanud. Äramärkimise kriteeriumiks on keskmine hinnang vähemalt 4,5 punkti 5-st ning vähemalt 30 arvustust möödunud aasta lõpu seisuga.

Enim hinnatud restoranidega 2023. aastal saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kirevat valikut esindavad seekord 49 restorani Tallinnast, 4 Pärnust, 3 Tartust, 2 Viljandist ning 1 Haapsalust. Esindatud on nii eestipärane köök, kuid leidub ka erinevaid rahvusvahelisi maitseelamusi, pakkudes huvilistele võimalust avastada uusi kulinaarseid võimalusi ning nautida meeldejäävaid restoranikülastusi.

«Tänaseks oleme Eestis tegutsenud juba 5 aastat ning ääretult uhke on olnud näha, kuidas kohalikud naudivad uute paikade avastamist või taasavastavad juba teada-tuntud söögielamusi,» kommenteeris TableOnline Eesti juht Kristi Kald.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles