Tarbeklaas on ikka hinnas! 5 põnevat leidu

Uuendatud 1. veebruar 2024, 13:46
Copy
Foto: Soov.ee

Tarbeklaas hakkas populaarsust koguma juba mõned aastad tagasi, saavutades oma tipu koroonaajal. Huvi Tarbeklaasi vastu aga pole endiselt kuhugi kadunud, sest lisaks kollektsionääride kogudele sobivad need ajatud nõud suurepäraselt kaunistama ka inimeste kodusid.

Kui mõne nõu saab kätte vaid paarikümne euroga, siis leidub ka selliseid Tarbeklaasi tooteid, mis lähevad kaubaks mitmesaja euro eest. Eriti suurt huvi tuntakse vaaside vastu, millest ühed populaarseimad on «Kassikakk» ja «Žaboo».

Ostu- ja müügiportaalis Soov on saadaval mitmeid Tarbeklaasi nõusid, mille hulgas on nii odavamaid kui kallemaid ja levinumaid ning haruldasemaid leide.

Veidi enam levinud ja tänu sellele taskukohasemate nõude hulgast leiab kauni Eino Mäelti vaasi «Aster».

Foto: Soov.ee

Erilisemate vaaside hulgast paistavad silma oranž «Žaboo» Pilvi Ojamaalt ja Elve Tautsi sinine «Kassikakk».

Foto: Soov.ee
Foto: Soov.ee

Lisaks vaasidele on saadaval ka muud põnevat – näiteks Mihail Mišalagini alus «Korv» ja kaunis mitmevärviline Tarbeklaasi klaaskann.

Foto: Soov.ee
Foto: Soov.ee

Kui ka sina soovid oma nukralt kapis tolmu koguvatest Tarbeklaasist esemetest vabaneda, oma Tarbeklaasi kollektsiooni täiendada või lihtsalt uute nõude abil kodu kaunimaks muuta, siis tegutseda tasub kiirelt, sest huvilisi jagub küllaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles