3 erilist nõukaaegset sisustuselementi

Copy
Foto: Soov.ee

Vaadates trende sisekujunduse maastikul on selge, et lisaks modernsetele sisustuselementidele ja mööblile on nõukogudeaegsed retrostiilis esemed samuti endiselt moes. Vana ja uut võib sisustamisel isegi koos kasutada, et kodule värvi ja erksust lisada.

Mis aga teeb nõukogudeaegsed esemed niivõrd väärtuslikuks? Lisaks pilkupüüdvatele disainidele on üks väärtust tõstev asjaolu kindlasti see, et võrreldes tänapäevaste kaupadega on need tunduvalt kauakestvamad.

Ostu- ja müügiportaalist Soov leiab suure valiku nõukogudeaegseid esemeid, mille hulgast oleme välja toonud kolm silmapaistvaimat leidu.

Kaks konjakitooli ja Norma täpilised kuivainetopsid (komplektina)

Foto: Soov.ee
Foto: Soov.ee

Need legendaarsed Kooperaatori tootmiskoondise konjakitoolid on saanud uue sisu ning need on saadaval punases värvitoonis. Lisaks toolidele tulevad ostuga kaasa uued täpilised Norma kuivainetopsid. Pakkumisega saab lähemalt tutvuda siin.

Grammofon MM3

Foto: Soov.ee

See nõukaaegne grammofon vajab küll restaureerimist, aga sisustuselemendiks sobib see juba oma praeguses seisukorras suurepäraselt. Rohkem infot ja pilte selle pakkumise kohta leiab siit.

Raadio teel juhitav mänguauto Viraz

Foto: Soov.ee

Seda haruldast 1986. aastast pärit mänguautot müüakse originaalkarbis ja vaatamata oma küllaltki kõrgele vanusele on see suurepärases seisukorras. Väga hästi sobiks see näiteks dekoratsiooniks lastetuppa. Lähemalt saab sellega tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles