ON, MIDA OODATA Laagrisse kerkib võimas sisustuskeskus

Kodu.postimees.ee
Copy
Uus sisustuskeskus avab uksed juba järgmisel suvel.
Uus sisustuskeskus avab uksed juba järgmisel suvel. Foto: Restate Kinnisvara

Läinud reedel panid kinnisvaraarendaja Restate ja Eventus Ehitus nurgakivi Tänassilma äripargi teisele, Rohelise Maja nime kandvale ärihoonele. Hoone näol on tegemist Laagri Sisustuskeskuse esimese etapiga

Valmiv keskus jaotub tulevikus kahe hoone peale kogupinnaga kümme tuhat ruutmeetrit. «Järgmise aasta suvel saame näha Jälgimäe tee ääres juba ka kolmandat, Valget Maja, mis kokku Rohelise majaga saavad moodustama Laagri Sisustuskeskuse. Valge Maja ehk Sisustuskeskuse teise etapi ehitus algab käesoleva aasta kevadel,» sõnas Restate'i kinnisvaraarenduse projektijuht Toomas Kuusk.

Laagri Sisustuskeskusest leiab tulevikus klient kõike, mida kodus ja aias tarvis ning seda mugavalt ühes kohas.

«Lahendust, kus erinevad väiksemad ja suuremad sisustuse müüjad asuvad ühe katuse all, Eestis veel ei ole. Lisaks, Valges Majas on kõik keskuse salongid omavahel ühendatud, mis teeb ostlemise kliendile mugavaks - ei mingeid tüütuid koridore ega vihmase ilma korral õue kaudu uude kauplusesse jooksmist,» selgitas Kuusk.

Valge Maja ehk sisustuskeskuse teise etapi ehitus algab käesoleva aasta kevadel.
Valge Maja ehk sisustuskeskuse teise etapi ehitus algab käesoleva aasta kevadel. Foto: Restate Kinnisvara

Keskuse tootevalik saab olema asjakohane nii sisearhitektile kui ka noorpaarile, kes oma esimest uut kodu sisustab. «Tõepoolest, nagu ühele läbimõeldud sisustuskeskusele kohane, saab Laagri Sisustuskeskusest tulevikus ühe käiguga kätte kõik vajaliku mööblist ja põrandamaterjalidest kuni valgustite ja aknakateteni,» sõnas Kuusk.

Kuuse sõnul on kahest hoonest koosnev keskus mõeldud lahendama sisustuskaupluseid vaevavaid logistilisi ja ruuminappuse väljakutseid. «Sisustuspoed, kes vajavad vaid esinduslikku kaupluse pinda, leiavad parima lahenduse just Valges Majas. Kellel aga lisaks kauplusele tarvis ladustamist või teisi funktsioone, pakume lahendusi äsja nurgakivi saanud Rohelises Majas ehk teisisõnu võimaldab see hoone sisustustoodete pakkujatel kolida oma äri kõik funktsioonid - ladu, kauplus ja kontor - ühte kohta kokku,» kirjeldas Kuusk.

Uuete hoonetega kaasnevad ka täiendavad 380 parkimiskohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles