3 põhjust, miks eelistada kasutatud köögimööblit

Copy
Foto: Soov.ee

Uude koju köögimööbli ostmine või olemasoleva välja vahetamine ei ole odav lõbu. Korralikud uued köögimööblikomplektid maksavad tavaliselt tuhandeid eurosid, mille juurde tuleb selle puudumisel osta köögitehnika. Oleme välja toonud 3 põhjust, miks kasutatud köögimööbli soetamine võib olla mõistlikum valik. 

Kasutatud köögimööbel on taskukohane

Kasutatud köögimööbel on oluliselt odavam kui uus ning müüjad on tihti valmis kauba määratud hinnast veelgi soodsamalt ära andma. Samuti saab kasutatud köögimööblit tihti osta koos tehnikaga, mis teeb selle mõningatel juhtudel veelgi odavamaks.

Kasutatud köögimööbel aitab säästa keskkonda

Lisaks silmapaistvale hinnaerinevusele on kasutatud mööbli üheks suureks eeliseks ka selle keskkonnasõbralikkus. Ostes kellegi poolt juba kasutatud köögimööblikomplekti aitad säästa looduslikke ressursse ning vähendada reostust.

Kasutatud köögimööbli saab kohe kätte

Kui uue köögimööbli kätte saamine võib vahel aega võtta mitmeid nädalaid, siis kasutatud köögimööbel on kohe olemas. Samuti on võimalik sellega kohapeale tutvuma minna.

Ostu- ja müügiportaalist Soov leiab mitmeid korralikke kasutatud köögimööblikomplekte. Näiteks selle köögimööblikomplekti saab kätte vaid 50 euroga. Ostuga tuleb kaasa kraanikauss ning soovi korral pesumasin.

Foto: Soov.ee

See köögimööblikomplekt koosneb kahest osast – töötasapinnast ja kappidest, mille võib paigutada eraldi seinte vastu. Kaasa tulevad soovi korral tagapinnad, kubu, valamu, kraan, kappide alla käivad valgustid ja isegi söögilaud.

Foto: Soov.ee

Kui kasutatud köögimööbel huvi ei paku, aga uue eest mitut tuhandet eurot siiski maksta ei soovi, siis Soovist leiab ka mõistliku hinnaga uut köögimööblit. Näiteks selle uue stiilse köögimööblikomplekti saab kätte vähem kui 2000 euro eest.

Foto: Soov.ee
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles