2 mitmetoalist korterit Harjumaal, mille saab kätte vähem kui 50 000 euroga

Copy
Foto: Soov.ee

Ostu- ja müügiportaalist Soov leiab laia valiku hea hinnaga kinnisvara, alustades maamajadest ja lõpetades tootmishoonetega. Oleme välja valinud kaks korralikku ja ruumikat korterit Harjumaal, mis maksavad vähem kui 50 tuhat eurot. Mõlemad neist asuvad Tallinnast vähem kui tunniajalise autosõidu kaugusel.

Kolmetoaline merevaatega korter Paldiskis

Foto: Soov.ee
Foto: Soov.ee

See kolmetoaline Paldiski linnas asuv korter on osaliselt renoveeritud ning asub maja teisel korrusel. Vahetatud on kõik torud ja küttesüsteem. Lisaks uuenduskuuri läbinud vannitoale on kerget remonti tehtud ühes magamistoas ja esikus. Eriliseks teeb korteri see, et mitmest toast avaneb vaade merele. Kõik see on müügis vaid 48 500 euro eest.

Kahetoaline korter Sauel

Foto: Soov.ee
Foto: Soov.ee

See kahetoaline kortermaja esimesel korrusel paiknev kodu asub looduskaunis Ellamaa külas. Korter on läbinud värskenduskuuri ning tänu ahjuküttele on kommunaalkulud aastaringselt võrdlemisi madalad. Selleks, et vältida kohustust talveperioodil pidevalt ahju kütta, on paigaldatud õhksoojuspump. Korteriga tuleb kaasa kõik piltidel olev mööbel ja tehnika. Hinnaks on sellel kodul 45 999 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles