VÕIMAS Rae valda kerkib üle 240 uue kodu (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Lagedi arendus.
Lagedi arendus. Foto: Everaus Kinnisvara

Everaus Kinnisvara laiendab Rae vallas haaret ja rajab piirkonda enam kui 240 uut kodu.

Everaus Kinnisvara soetas Rae vallas asuvasse Järvekülla ja Rae külla täiendavalt kaks elamuarendusmaad, mille arendustega investeeritakse piirkonda üle 75 miljoni euro. Pea 30 hektari suurusele maa-alale rajatakse järgmise viie aasta jooksul kokku enam kui 240 uut kodu ridaelamute, paarismajade ja eramute näol.

Everaus Kinnisvara asutaja ja tegevjuhi Janar Muttiku sõnul käivad hetkel Kindluse arenduse projekteerimistööd.

«Järvekülas Kindluse Kooli kõrval asuva Kindluse arenduse infrastruktuuri ehitus algab käesoleva aasta teisel poolel,» räägib Muttik ettevõtte plaanidest. «Rajame Järvekülla meile omaselt energiatõhusad, modernse arhitektuuri ja põhjalikult läbimõeldud lahendustega, terviklikult välja arendatud keskkonnaga kodud, mis sobivad nii järelkasvu planeerivatele, lastega peredele, kui ka neile, kes on juba vanaema-vanaisa tiitli väärilised. Enne avaliku müügi algust oleme sõlminud tehinguid juba 10 kliendiga, mis ilmestab hästi piirkonna potentsiaali ja väärtust.» Mastaapselt 21 hektari suuruselt arendusalalt leiab endale kodu pea 170 pere

Rae külla lähiaastatel rajatava Raemõisa Kooli kõrval paikneva 8,4 hektari suuruse Raeküla arenduse infrastruktuuri rajamisega alustatakse 2025. aastal. Eelkõige noorperede vajadusi silmas peetavasse elamukvartalisse rajatakse 72 kodu, kus paiknevad nii paarismajad kui ridaelamud. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles