Naine ehitas endale neljarattalise kodu: ma ei tahtnud end üüriga vaeseks maksta (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
@the_ugly_truckling Winter is here! We’ve been keeping the stove going around the clock, and all outdoor projects have been put on hold. The sun rises at 9 and sets at 4 these days, I feel like im in a weird time warp when the days are this short. #housetruck #vanlife #cabin #tinyhouse ♬ L'amore dice ciao (From "La matriarca - The Libertine") - Main Titles - Armando Trovajoli

Leidlik kanadalanna Kai ehitas oma kastiautost pisikese kodu.

Lääne-Kanadas elav naine ehitas oma kodu 30 aastat vanale kastiautole, mille ta otsis interneti oksjonikeskkonnast Craigslist 4000 Kanada dollari 2750 euro eest. Idee ehitada endale ratastel kodu tekkis Kai arveid lapates – tema kodu üür oli tohutult kõrge ning isu iga kuu suuri summasid üüri peale magama panna, polnud kuigi ahvatlev idee. 

«Elan Vaikse ookeani loodeosas ja kõik, kes siin elavad, teavad, et viimase paari aasta jooksul on inflatsiooni tõttu kõik hinnad lihtsalt taevasse tõusnud,» rääkis ta The Sun'ile. «Ühe magamistoaga korterid maksavad umbes 2500 dollarit kuus – see on päris hull. Ma ei tahtnud end üüriga vaeseks maksta.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles