VASTLAPÄEVA SOOVITUS ⟩ Tippkoka retsept maitsva hernesupi valmistamiseks

Madis Kartau
, reporter
Copy
Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja kokk Marko Kokmann.
Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja kokk Marko Kokmann. Foto: Vallo Kruuser

Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja kokk Marko Kokmann jagab suitsutatud ribist või seakoodist valmistatud maitsva hernesupi retsepti vastlapäevaks.

Supi jaoks läheb vaja:

  • 300g kuivatatud kollaseid poolitatud herneid
  • 150g odrakruupe
  • 4l vett
  • 1,5kg suitsutatud ribi, seakooti või suitsukonte (kus on veidi liha küljes)
  • 150g sibulat
  • 300g kartulit
  • 150g porgandit
  • 2 tl kanget sinepit
  • maitserohelist
  • soola
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles