4 omanäolist eestiaegset mööblieset

Copy
Foto: Soov.ee

Uus mööbel on küll moodne ja kergesti kättesaadav, kuid masstoodangu tulemusel on see hakanud kaotama oma kvaliteeti ja isikupära. Vanaaegse mööbli puhul nende omaduste puudumise pärast muretsema ei pea, sest see on kauakestev ja omanäoline.

Ostu- ja müügiportaalis Soov on saadaval lai valik vanaaegset mööblit, mille hulgast oleme Eesti Vabariigi sünnipäevakuu puhul välja valinud 4 erilist eestiaegset leidu.

Luterma toolid

Foto: Soov.ee

Neid heas seisukorras Lutheri vabriku toole on saadaval erinevates värvitoonides ja mudelites. Omanikku vahetavad need hinnaga 250 eurot tükk. Rohkem infot ja pilte toolide kohta leiab siit.

Juugendstiilis puhvetkapp

Foto: Soov.ee

Pildil olev kahest osast koosnev unikaalne juugenstiilis puhvetkapp on valmistatud kasepuidust. Kapp on renoveeritud ja kaetud loodusliku vahaga. Hinnaks on sellel 900 eurot. Pakkumise kohta saab lähemalt uurida siit.

Talukummut

Foto: Soov.ee

Antud kase- ja männipuidust talukummut on valminud käsitööna. Tänu uuele viimistlusele näeb see pea uueväärne välja. Kummuti hinnaks on 250 eurot. Lähemalt saab sellega tutvuda siin.

Puhvetkapp

Foto: Soov.ee

See tagasihoidlikum restaureeritud puhvetkapp on pärit 1930ndatest aastatest. Kapi eest küsitakse 390 eurot. Müüjaga saab ühendust võtta siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles