Me paljastame:

Copy
Foto: Kodupaber AS

Kodus on mitmeid varjatud kohti võimalike nakkust tekitavate bakterite paljunemise jaoks, mida me tõenäoliselt oleme unustanud desinfitseerida.

Puhastamine pole sama, mis desinfitseerimine; uurime, miks mõlemad on täna olulisemad kui kunagi varem.

Kui me näeksime oma kodu mikroskoobi all, oleksime šokeeritud, kui palju baktereid ja viiruseid võib olla kaugjuhtimispultidel, lülititel, ukselinkidel, elutoa põrandatel või köögikonteineritel.

Nakkushaiguste kiire levimisega on desinfitseerimine muutunud nakatumise ennetamisel oluliseks, kuid tuleb teada, et kõik puhastusvahendid ei desinfitseeri ja pleegitamine pole ainus lahendus.

Põhilised haiguste ennetamise abinõud kodus:

  • Esiteks: peske käsi kohe, kui tulete koju ja regulaarselt ka kodus olles. Nüüd on see olulisem kui kunagi varem. Peame seda tegema alati, kui tuleme koju, enne telekanalite vahetamist või külmkapist juustu võtmist. Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) andmetel vähendab viis korda päevas käte pesemine viirustesse nakatumise riski poole võrra.

  • Teiseks: puhastamine ei ole sama mis desinfitseerimine. Tavaline puhastamine eemaldab enamasti mustuse ja vähendab mikroobide arvu pindadel, kuid mõnikord ei piisa sellest haiguste leviku ärahoidmiseks. Kahjulikud mikroobid tuleb täielikult kõrvaldada ja selleks peame kasutama tõestatud desinfitseerivaid tooteid, tagamaks, et toode teeb seda, mida me soovime. Siin tulevadki appi pleegitusainevabad Sanytol puhastus- ja desinfitseerimisvadendid.

Lõpuks, mida peaks kodus kõige sagedamini puhastama ja desinfitseerima? Sanytol soovitab teha seda kohtades, millega on meil koduses keskkonnas kõige suurem kontakt: nupud, lülitid, käepidemed; ruumides, mida jagavad mitu inimest, näiteks vannitoad, tualettruumid; köögipinnad, eriti seal, kus toitu käideldakse. Ainult nii saame viirused kontrolli all hoida.

Alternatiiviks pleegitusainetele

Tänapäeval on olemas teisi mikroobide vastu efektiivseid toimeaineid (ilma pleegitusaineteta), mida Euroopa Liit on heaks kiitnud koduste desinfitseerimisvahenditena.

Siin mainitakse eriti Sanytoli, mille lai valik puhastus- ja desinfitseerimisvahendeid paistab silma.

Mõned Sanytol puhastus-ja desinfitseerimisvahendite eelised:

  • puhastavad ja desinfitseerivad samaaegselt: erinevalt teistest desinfitseerimisvahenditest, mis nõuavad kõigepealt pinna puhastamist, puhastab Sanytol ja desinfitseerib samaaegselt, saavutades mõlemad efektid ühe tootega.

  • tõestatud koostis: ei tekita kahjulikke aurusid teiste puhastusvahenditega kokkupuutel, ei kahjusta kodu kõige õrnemaid pindu ega määri rõivaid. Kui teiste desinfitseerimisvahendite puhul on vaja kasutada kaitsekindaid, siis Sanytol puhastusvahendid on dermatoloogiliselt testitud ning nahale ohutud.

  • Need sobivad kasutamiseks pindadel, mis on kokkupuutes ka loomade ja imikutega.

Foto: Kodupaber AS

Sanytol on sari mitmeotstarbelisi desinfitseerivaid puhastusvahendeid, mis sobivad igat tüüpi pindade, sealhulgas puidu puhastamiseks. Need kaitsevad efektiivselt kodumajapidamises kõige levinumate bakterite ja seente, koronaviiruse 229E, herpes simplex tüüp 1 ja gripiviiruse A H1N1 vastu. Sanytoli võib leida ka puhastuslappide kujul, mis on väga mugavad pindade puhastamiseks ja desinfitseerimiseks sise- ja välitingimustes.

Copy
Tagasi üles