PILK PEALE Raplamaal ootab omanikku üks väga eriline pärl

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Raplamaal Vigala-Vanamõisa külas on müüa ajalooline raudteetööliste maja.

1938. aastal valminud miljööväärtusliku maja arhitektiks on Leon Johanson. Algselt nelja korteriga kodu on uuenduskuuri käigus muudetud stiilseks ühepereelamuks. Imetabane kodu on seest osaliselt renoveerimata, aga sellest hoolimata igati elamiskõlblik. Maja ei ole õnneks ka muinsuskaitse all.

Foto: KV.EE

Majal on kaks sissekäiku. Uhkem, fassaadipoolne sissekäik viib väiksesse betoonpõrandaga eeskotta, millest avanevad uksed kööki ja töötuppa. Maja lõunapoolne, terrassile avanev sissekäik viib uhkesse trepikotta. Teisel korrusel on trepikojas suur lükandustega panipaik.

Foto: KV.EE

Maja alumise korruse ühel poolel asub köök-elutuba, millest leiab omakorda sisseehitatud vineerist disainmööbli. Alumise korruse teine pool on kasutuses töötoana, siit avanevad maani aknad otse terrassile. Nii köögis kui töötoas on eraldi sahvrid, lisaks neid kahte tuba ühendav väike majandusruum.

Foto: KV.EE

Maja teisel korrusel on kolm tuba, üks neist on läbikäidav. Lisaks pesuruum. WC on nii maja esimesel kui teisel korrusel. Krundilt leiab veel nelja boksiga ajaloolise kuuri, püstkoja, aiamaja, kasvuhoone, pesumaja ning mänguala lastele.

Foto: KV.EE

Kui arvad, et oled leidnud sobiva pesapaiga endale ja oma perele, uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist KV.EE veidi lisaks!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles